Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama ei: “Tot ce îmi doresc este să pot fi ...”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama ei:  Tot ce îmi doresc este să pot fi ...
Autor: Alina Popa
Data: 13 Octombrie 2020
Sărbătoare mare în familia Adelei Popescu! Prezentatoarea de la “Vorbește Lumea” a postat pe contul de Instagram un mesaj plin de iubire pentru mama sa, care și-a aniversat ziua de naștere.

“Doamna Doina”, așa cum îi place Adelei să-i spună mamei sale pe contul de socializare a împlinit 66 de ani. Vedeta PRO TV își adora mama și îi este recunoscătoare pentru că participă la creșterea și educarea celor doi băieți.

Mai multe imagini cu mama Adelei Popescu în galeria foto de mai jos

“M-ai crescut cu dragoste, respect, atenție și imensă răbdare. Copiii mei sunt învăluiți de iubirea ta și tot ce îmi doresc este să pot fi...ca tine. Îți mulțumesc pentru tot. La mulți ani, mama mea minunata! Te iubim!”, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste un milion de fani.
 


Lângă declarația de iubire, actrița a postat o fotografie în care își îmbrățișează mama. A urmat o avalanșă de complimente și urări pentru cea care i-a dat viață Adelei Popescu. Printre cei care i-au lăsat un gând bun se numără și Mihaela Rădulescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Elena Gheorghe sau Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE - Carrot cake

FULLSCREEN
Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama ei: “Tot ce îmi doresc este să pot fi ...”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies