Adelina Pestrițu și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată autoturismul de lux achiziționat de vedetă

Adelina Pestrițu și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată autoturismul de lux achiziționat de vedetă
sursa foto: Instagram
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, masina, Porche,
Data publicarii: 30 August 2020
Data actualizare: 27 Noiembrie 2020
Adelina Pestrițu se poate considera o femeie împlinită. Pe plan profesional lucrurile par să meargă excelent, iar familia ei este minunată. 

Cu peste 1,5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. 

Aceasta își ține fanii la curent cu majoritatea activităților sale, fie că este vorba despre proiecte profesionale sau despre realizări de pe plan personal.

De curând, Adelina Pestrițu și-a cumpărat o nouă mașină pe care a prezentat-o și admiratorilor prin intermediul unor fotografii postate pe contul de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

”Vă fac cunoștință cu noua mea parteneră, EDA! S-a lăsat așteptată, dar este așa cum am visat-o: elegantă, ușor nervoasă, grațioasă și în același timp misterioasă, gata oricând să mă surprindă. După chipul și asemanarea femeilor. Ne întâlnim în trafic”, a scris vedeta.  

Autoturismul de lux achiziționat de Adelina Pestrițu este Porche Cayenne, prețul unei asemenea mașini putând ajunge până la 80.000 de euro, și chiar mai mult în funcție de dotări. 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies