Alex Delea, dezvăluiri din culisele Survivor România 2022: „Am vomitat”

Alex Delea, dezvăluiri din culisele Survivor România 2022: Am vomitat
Citeste mai mult despre: Alex Delea, Survivor, Survivor Romania,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 12 August 2022
Data actualizare: 12 August 2022
Anul 2022 a adus la PRO TV unul dintre cele mai urmărite show-uri din România, Survivor, care a ținut publicul în fața televizoarelor în fiecare seară de duminică, luni și marți.

Câștigător al marelui premiu a fost Alex Delea, care a reușit să se impună în fața Elenei Chiriac, a lui Ionuț Popa și a lui Alexandu Nedelcu, sporitivi care au reușit să ajungă până în consiliile live ale emisiunii.

Acum, la câteva luni după ce Survivor România 2022 s-a încheiat, Alex Delea a stat de vorbă cu Damian Drăghici, într-un podcast, și a fost întrebat dacă în Republica Dominicană a mâncat doar orez și cocos. Câștigătorul show-ului a afirmat că a mâncat și alte alimente, primite ca recompensă în urma jocurilor, iar din această cauză a și vomitat.

„Sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână. După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, penntru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, îți ia corpul razna, astfel că totul este ușor. Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame. În ultima lună, am vomitat. Aveam o masă plină de mâncare, iar psihicul meu știa că dacă nu mănânc acolo, nu mai mănânc. Ori mănânc cât pot, până dau pe dinafară, ori mă duc și dorm. În viața mea nu am făcut așa ceva… Făceam niște combinații de dulce cu ketchup, orice, era disperarea aia, că trebuie să mănânc”, a spus Alex Delea.

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies