Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre divorț! De ce s-a despărțit de soț la doar cinci luni de la nuntă

Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre divorț! De ce s-a despărțit de soț la doar cinci luni de la nuntă
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Ianuarie 2022
Data actualizare: 08 Ianuarie 2022
Ajunsă la 32 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în vara lui 2021, Alexandra Stan pare că a trăit deja o viață care poate deveni oricând subiect de film.

Recunoscută în toată lumea datorită melodiilor ei, mai ales a hit-ului „Mr. Saxobeat”, Alexandra Stan a avut probleme cu un fost iubit, care i-a fost și manager și a agresat-o fizic, iar anul trecut a luat o decizie care a surprins pe toată lumea: după doar câteva luni de relație, s-a căsătorit cu bărbatul care îi devenise nou iubit. Însă, la doar cinci luni de la căsătorie, ei au divorțat!

Acum, într-un interviu acordat revistei Viva, Alexandra Stan a oferit noi detalii despre divorț, dezvăluind motivul care a dus al despărțire.

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei. Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”, a spus Alexandra Stan.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!