Alexandra Stan, nuntă secretă la malul mării cu un bărbat misterios. „Am avut parte de confidențialitate”

Alexandra Stan, nuntă secretă la malul mării cu un bărbat misterios. Am avut parte de confidențialitate
Alexandra Stan a împlinit recent 32 de ani. FOTO: @alexandrastan
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Iunie 2021
Data actualizare: 30 Iunie 2021
Alexandra Stan surprinde pe toată lumea cu vestea că s-a căsătorit în mare secret. Artista a dezvăluit că ceremonia a avut loc la malul mării, în mare secret.

Alexandra Stan a îmbrăcat rochia albă de mireasă la Constanța, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar membrii familiei și nașii. Artista a dezvăluit că și-a dorit un eveniment cu participare restrânsă și a cerut tuturor celor implicați în organizare să păstreze secretul.

Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. 

Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Am fost doar noi, familia, nașii și atât. (...) Am avut parte de confidențialitate”, a dezvăluit cântăreața pentru Viva.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Alexandra Stan nu spune cine este cel cu care și-a unit destinele, însă a lăsat să se înțeleagă că relația lor este foarte recentă, de câteva săptămâni.

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandra Stan anunța pe rețelele sociale că s-a despărțtit de iubitul ei de atunci, Bogdan Drăghici.

Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a scris artista.

În martie 2021, cântăreața a confirmat că povestea de dragoste dintre ei nu mai are nicio șansă.

Fotografii: @alexandrastan

Vezi și VIDEO: Alexandra Stan, spui tot sau îți ia gura foc?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies