Alexandra Stan, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul ei, la trei luni de la nuntă

Alexandra Stan, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul ei, la trei luni de la nuntă
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 August 2021
Data actualizare: 22 August 2021
La finalul lunii iunie, lumea showbizului era luată prin surprindere de o informație care s-a răspândit rapid în toată presa: Alexandra Stan s-a căsătorit cu iubitul ei, pe care îl ținuse secret până atunci.

Pe numele său Emanuel Necatu, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe artistă după doar câteva luni de relație, iar nunta a avut loc la începutul lunii mai, chiar dacă informația a fost făcută publică în iunie.

Alexandra Stan afirma la acea vreme că vrea ca mariajul ei să rămână departe de ochii presei, mai ales pentru că soțului ei nu îi place să fie persoană publică. Însă acum, la mai bine de trei luni de la nuntă, presa tabloidă afirmă că artista nu mai poartă verigheta!

Jurnaliștii de la Viva, cei care au anunțat în exclusivitate că Alexandra Stan s-a căsătorit, au stat de vorbă și acum cu vedeta, dorind să afle dacă mai este într-o relație cu Emanuel Necatu sau nu.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a spus Alexandra Stan.

foto: Instagram Alexandra Stan

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!