Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, s-a logodit cu iubitul american. Cum a fost petrecerea de la Mogoșoaia

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, s-a logodit cu iubitul american. Cum a fost petrecerea de la Mogoșoaia
Ana Geoană și Garrett Cayton. FOTO: Ana Geoană Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 August 2022
Data actualizare: 06 August 2022
Ana Geoană și Garrett Cayton au făcut o a doua petrecere de logodnă, pe pământ românesc, pentru a celebra alături de colegii și prietenii din România. Cei doi au ales Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, unde au fost înconjurați de familie și oameni din cercul lor intim.

Ana Geoană și Garrett Cayton au adus în România câțiva prieteni și foști colegi de facultate pentru a sărbători împreună cu rudele și prietenii din România logodna lor. Cei doi se vor căsători anului viitor, la Veneția, însă până atunci s-au bucurat de o petrecere stilată, organizată joi, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia.

A fost o reuniune foarte frumoasă. O logodnă acasă, pe pământ românesc. Au participat și părinții viitorului soț al fiicei mele, Ana și Garrett au vrut neapărat să serbeze logodna și cu colegii de facultate și prietenii din România. Nunta va fi organizată anul viitor de către părinții lui Garrett, la Veneția. Sunt convins că va fi o nuntă foarte frumoasă și foarte reușită”, a declarat secretarul general adjunct al NATO pentru Gândul.

La petrecerea de la palat, Ana Geoană a purtat o rochie albă superbă, realizată special de creatoarea de modă Cristina Săvulescu.

FOTO: Ivo Your Wedding Planner

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Azi, 6 august, Ana a împlinit 27 de ani, încă un motiv de bucurie pentru Mihaela și Mircea Geoană.

La Mulți Ani, Ana! Te iubim enorm și suntem atât de mândri și fericiți pentru tine! Și, indiferent de vârstă, circumstanțe sau geografie, vei rămâne întotdeauna Anuca lui tata!”, a scris pe Facebook numărul 2 în NATO, Mircea Geoană.

Singura fiică a lui Mircea Geoană este extrem de fericită alături de partenrul ei de viață, pe care l-a cunoscut în timp ce studia la Universitatea din Pennsylvania. Cei doi s-au logodit în Las Vegas, în această primăvară, după cinci ani de relație, și locuiesc la Los Angeles.

Ana a absolvit Medicina și s-a specializat în nutriție și modelare corporală. Este fondatoarea brandului Linea, un centru de sănătate și welness de peste Ocean.

Mihaela și Mircea Geoană mai au un băiat, pe nume Alexandru, și el școlit în Statele Unite ale Americii.

Petrecere cu stil la palat

Party-ul în aer liber a fost organizat în toate detaliile de o firmă specializată în astfel de evenimente. Decorul de vis de la palat a fost completat de un meniu autentic românesc, din care nu au lipsit sarmalele, brânzeturile tradiționale și bulzul ciobănesc.

Locul pentru garden party a fost ales de Ana, care și-a dorit să le ofere invitaților  o atmosferă idilică, dar încărcată de istorie. Cea care s-a ocupat de organizare și de detaliile evenimentului a fost mama ei, Mihaela Geoană.

Mama Anei, cu toată priceperea, talentul și experiența de peste 30 de ani în organizarea de evenimente diplomatice și caritabile, a stabilit și coordonat cu meticulozitate și mare atenție la detalii toate aspectele de organizare și a adus în acest eveniment de familie elemente sofisticate din această zonă. Mă simt foarte onorată și recunoscătoare că am putut să îi fiu alături pe acest drum și mă bucur că am putut să ajut la realizarea și desăvârșirea tabloului perfect pentru această zi de sărbătoare”, ne-a spus Ivona Nenu, cea care s-a ocupat de organizarea eveninentului.

Ana a știut din prima ce își dorește, un decor simplu, elegant, natural, în alb și verde. „Ea a pregătit chiar și un moodboard care i-a fost de mare ajutor lui Nicu Bocancea, master floristul care și-a pus semnătura pe întregul tablou al evenimentului”, a adăugat Ivona Nenu.

Peste 100 de invitați

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 100 de invitați, din familie și prieteni apropiați din mai multe țări.

Până și aranjarea spațiului și-a avut inspirația în diversitatea de naționalități prezente și a fost precum o hartă, dar nu a lumii, ci a poveștii și a traseului lor de viață, de formare și de prietenie.

Astfel, printre denumirile meselor la care s-au așezat invitații au existat: masa București - locul în care Ana s-a născut, masa Philadelphia - locul în care Ana a studiat, masa Los Angeles – orașul în care Ana și Garrett locuiesc sau masa Venezia – destinația ce va găzdui nunta celor doi anul viitor”, ne-a mai spus reprezentanta Ivo Your Wedding Planner.

Fotografii: Mircea Geoană Facebook/Ivo Your Wedding Planner

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies