Anamaria Prodan, imagine din tinerețe. Cum arată în urmă cu câțiva ani

Anamaria Prodan, imagine din tinerețe. Cum arată în urmă cu câțiva ani
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2020
Data actualizare: 24 Noiembrie 2020
Anamaria Prodan este una dintre vedetele care sunt mereu în centrul atenției. 

Pe lângă cariera profesională plină de evenimente intens discutate, Anamaria Prodan se face remarcată și datorită schimbărilor de look constante. 

De curând, impresara și-a surprins următoritorii de pe contul de Instagram cu o imagine din tinerețe, în care apare cu părul scurt și destul de discret machiată. Fotografia a fost apreciată de aproape 10.000 de persoane. 
 


În ciuda numeroaselor știri apărute în presa tabloidă, Anamaria are o relație solidă alături de Laurențiu Reghecampf, cei doi reușind să îmbine cu succes viața personală cu cea profesională. 

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată la o emisiune online și a vorbit despre fotbalștii și antrenorii pe care îi impresariază, afirmând că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, este cel mai frumos bărbat din lume.

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională”, a spus, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies