Anamaria Prodan, mii de like-uri pe Instagram la o poză cu Walter Zenga! Cum s-au fotografiat

Anamaria Prodan, mii de like-uri pe Instagram la o poză cu Walter Zenga! Cum s-au fotografiat
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Instagram, Walter Zenga,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 August 2021
Data actualizare: 16 August 2021
Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai mediatizate femei din România, fiind considerată totodată și una dintre impresarii de top din lumea sportului din țara noastră.

Având contracte cu numeroși fotbaliști și antrenori, despre Anamaria Prodan presa tabloidă a mai scris de-a lungul timpului că ar fi avut aventuri cu sportivi precum Dan Alexa sau Dani Coman. Însă niciunul dintre aceste zvonuri nu au putut fi confirmate, așa că au rămas doar la stadiul de bârfă.

Însă, din păcate, tot tabloidele sunt cele care anunță, de aproximativ o lună, că sexy-impresara nu mai formează un cuplu cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Zvonuri alimentate și de faptul că antrenorul lucrează acum la CS Universitatea Craiova, în timp ce Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai.

Profitând că în Dubai se află și Walter Zenga, Anamaria Prodan și-a făcut o fotografie cu acesta, pe care a postat-o apoi pe Instagram, afirmând că urmează un nou proiect în fotbal, în care vor fi implicați amândoi.

Așa cum era de aștepta, fanii care o urmăresc pe Instagram pe Anamaria Prodan au fost încântați de anunț, imaginea primind mii de like-uri instant.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: La Masked Singer România, distracția nu lipsește! Vezi ce fac detectivii în pauzele de filmare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies