Anamaria Prodan nu renunță la procesul cu Dennis Man! Câți bani îi cere fotbalistului

Anamaria Prodan nu renunță la procesul cu Dennis Man! Câți bani îi cere fotbalistului
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, dennis man, proces,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
La începutul anului 2021, chiar în prima lună, Dennis Man a ajuns de la FCSB la Parma, transferul său pornind un adevărat război între familia Becali și Dennis Man, de o parte, și Anamaria Prodan, de cealaltă parte.

Deranjată că transferul s-a făcut fără știrea ei, care îi era impresar lui Dennis Man, Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe jucător, pentru că a plecat la Parma după ce a rupt contractul cu ea, iar cel care i-a fost impresar la negocieri a fost Giovanni Becali.

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract. Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal, să se rezolve la Tribunal, de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi”, a spus Anamaria Prodan când a depus plângerea la tribunal.

Potrivit presei sportive, Dennis Man a ajuns la Parma în schimbul a 13 milioane de euro, iar Gigi Becali a dorit să-i ofere Anamariei Prodan 100.000 de euro, sumă refuzată de impresară. Acum, ea cere în instanță nu mai puțin de 350.000 de euro, iar primul termen al procesului a fost zilele trecute.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune „Da”, e „Nu”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies