Anda Adam și-a transformat complet mașina de 150.000 de Euro. Cum arată bolidul

Anda Adam și-a transformat complet mașina de 150.000 de Euro. Cum arată bolidul
Sursa FOTO: Instagram
Citeste mai mult despre: Anda Adam, bolid, cum arata, masina,
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Iunie 2020
Data actualizare: 25 Septembrie 2020
Anda Adam și-a făcut singură un cadou extrem de scump atunci când a împlinit 40 de ani. În urmă cu trei luni, cântăreața și-a cumpărat un BMW i8, care se estimează că a costat în jur de 150 000 de Euro.

Nonconformistă și dornică mereu să își surprindă fanii, Anda Adam a decis acum să își personalizeze mașina de lux. Rezultatul este unul pe măsura stilului original al artistei, iar admiratorii săi s-au declarat peste măsură de încântați. 

"Pentru ea a fost o perioadă bună din punct de vedere financiar, a făcut bani în aceste trei luni și din linia de haine, și de costume de baie, pe care le promovează pe conturile sociale", a declarat un apropiat al vederei, conform Click.ro. 

Anda Adam își dorește ca mașina să fie o piesă de rezistență în noul ei videoclip, motiv pentru care a apelat lla ajutorul specialiștilor. Vedeta a ales să își personalizeze portierele cu aceleași inițiale pe care le are tatuate pe degete, iar pentru capotă a optat pentru imprimarea unui măr, care simbolizează cel mai probabil "mărul lui Adam".

 


Sursa FOTO: Cancan.ro


Vezi si: 

 


  • Sursa FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies