Andi Moisescu, amintiri de la începutul relației cu Olivia Steer: "A fost greu să o cuceresc!". Cum s-au cunoscut cei doi 

Andi Moisescu, amintiri de la începutul relației cu Olivia Steer: A fost greu să o cuceresc! . Cum s-au cunoscut cei doi
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 12 Octombrie 2021
Data actualizare: 12 Octombrie 2021
Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani, iar dragostea dintre ei este la fel de profundă. Recent, prezentatorul PRO TV, a povestit în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, cum a început relația cu Olivia și a mărturisit, cu sinceritate, că nu a fost deloc ușor să o cucerească!

Andi Moisescu vorbește la superlativ despre partenera sa de viață, după 17 ani de mariaj și multe obstacole pe care le-au depășit împreună și datorită cărora sunt acum mai puternici.

Andi a povestit cum a cunoscut-o, cu multă vreme în urmă, pe cea care avea să îi devină soție. Prezentatorul a mărturisit că Olivia nu a fost ușor de impresionat, însă el nu s-a lăsat ușor descurajat.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. 'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam…'. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu", a dezvăluit Andi Moisescu, în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE cu Alex Petricean - Coaste de porumb
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies