Andra, despre viața de familie și secretul unei relații de durată: "Pentru noi a fost mereu important spațiul"

Andra, despre viața de familie și secretul unei relații de durată: Pentru noi a fost mereu important spațiul
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale industriei muzicale din România. Artista are un program foarte încărcat, fiind și membră în juriul Românii au talent, însă întotdeauna găsește timp pentru oamenii care o fac fericită: cei doi copii și bărbatul cu care s-a căsătorit, Cătălin Măruță. 

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 15 ani, însă povestea lor de dragoste este la fel de frumoasă ca la început. Artista a oferit un interviu publicației Viva! în care a vorbit despre viața de familie și despre cel care îi este alături la bine și la rău. 

"După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină", a povestit Andra. 

Cântăreața a vorbit și despre rolul de mamă. "De când am devenit mamă, mi-am pus un milion de întrebări. "Este foarte greu de găsit echilibrul între fermitate, impunerea limitelor și blândețe. De câte ori spun NU, o fac pentru binele lor, chiar dacă nu le convine!", a povestit Andra. 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies