Care a fost primul salariu câștigat de Florin Salam? Dezvăluirile lui Nuțu Cămătaru

Care a fost primul salariu câștigat de Florin Salam? Dezvăluirile lui Nuțu Cămătaru
Citeste mai mult despre: Florin Salam, Codin Maticiuc, nutu camataru,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Februarie 2022
Data actualizare: 18 Februarie 2022
Codin Maticiuc a reușit în 2020 să scrie o carte, „Dresor de Lei și de Fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, care s-a vândut imediat și tirajul a trebuit să fie mărit.

În carte, Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru vorbesc despre mai multe subiecte, multe dintre acestea fiind din showbiz. Printre altele, celebrul interlop afirmă că el l-a angajat prima dată pe Florin Salam, pe vremea când manelistul avea un alt nume de scenă și era cunoscut doar în cercuri restrânse.

„Pe Florin Salam l-am găsit la o nuntă. Lu’ Salam îi zicea Florin Fermecătoru’ pe atunci. Mă uitam cum aruncă cu chifle în el și mi s-a făcut milă. M-am ridicat și i-am zis să vină cu mine. L-am întrebat pe Florin al cui e și mi-a zis că al lu’ Bahoi Lăutaru’. L-am luat pe Salam și ne-am dus la el acasă. Erau zece oameni care dormeau într-o cameră. Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament. L-am luat să cânte la cârciumă și i-am făcut salariul cinci mii de dolari pe lună, de s-au ofticat ceilalți lăutari, că atât aveau și ei”, spune Nuțu Cămătaru în cartea lui Codin Maticiuc.

foto: Agerpres

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean: Ceviche - din Peru, în România, în 30 de minute
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!