Cătălin Măruță, despre experiența infectării cu COVID-19: ”Boala e atât de contagioasă, nu ne-am putut feri”

Cătălin Măruță, despre experiența infectării cu COVID-19:  Boala e atât de contagioasă, nu ne-am putut feri
sursa foto: Instagram
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, COVID-19,
Data publicarii: 01 Martie 2021
Data actualizare: 01 Martie 2021
În urmă cu câteva săptămâni, Cătălin Măruță a anunțat că el și familia lui au fost infectați cu COVID-19, iar timp de două săptămâni au fost în izolare, la domiciliu. 

Cei patru nu au avut o formă severă a bolii, însă s-au confruntat cu simptomele specifice infectării cu acest virus, Andra fiind cea mai afectată dintre ei.

Într-un interviu acordat pentru revista Viva, Cătălin Măruță a povestit despre felul în care au aflat că au COVID-19, cum s-au descurcat în perioada de izolare, dar și ce i-a surprins în mod neplăcut. 

În dimineața unei zile de vineri, Andra spunea că simte că o ia o răceală. Ne-am făcut un test rapid și a ieșit negativ la amândoi. În aceeași seară, ne-am testat din nou și a ieșit pozitiv. Am testat și copiii: la Eva a ieșit pozitiv, iar la David, abia după câteva zile, timp în care a stat izolat de noi în casă. Sincer, abia aștepta să fie și el pozitiv, ca să nu mai stea separat de noi. Apoi au urmat cele 14 zile de izolare și… telemuncă!”, a povestit vedeta. 
 

”Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate…”, a explicat acesta.

Cătălin Măruță a mărturisit că a fost copleșit de numeroasele mesaje de încurajare pe care le-a primit pentru el și pentru familia lui, adugând că cele câteva afirmații mai puțin plăcute pe care le-a citit pe social media, a ales să le ignore.

”Am fost copleșiți de mesaje de încurajare, prietenii ne-au întrebat dacă ne pot ajuta cu ceva, dacă ne pot aduce ceva ce ne lipsește. Ne-a bucurat acest val de simpatie și solidaritate. În rest, pot să spun că am văzut câteva comentarii ridicole în social media, lăsate de persoane pe care nu le cunoaștem personal, oameni care întrebau de ce ne declarăm bolnavi, dacă cineva ne-a cerut asta… Nu le-am luat în serios”,  a spus Cătălin Măruță. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Vezi și: 

Cannoli - Dulcele pe care fetele îl adoră

FULLSCREEN
Cătălin Măruță, despre experiența infectării cu COVID-19: ”Boala e atât de contagioasă, nu ne-am putut feri”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies