Cătălin Moroșanu, despre cât de greu i-a fost să se întoarcă în ring după Ferma: Am pierdut mult în greutate

Cătălin Moroșanu, despre cât de greu i-a fost să se întoarcă în ring după Ferma: Am pierdut mult în greutate
Autor: Dan Brumar
Data: 03 Iunie 2019
Cătălin Moroșanu revine în ring cu un meci de zile mari în inima Ardealului, la Cluj-Napoca. Luptătorul, care a ajuns până în finala show-ului FERMA – Un nou început de la PRO TV, a dezvăluit cât de greu i-a fost să reintre în formă.

Pe 6 iunie 2019, Cătălin Moroșanu se întoarce în locul în care se simte cel mai bine, ringul de K1. Aici, față în față cu oponenții săi, controlează cel mai bine lucrurile și este stăpân pe situație, oricât de grea ar fi. Meciul de la Cluj-Napoca va fi ultimul pe care luptătorul român îl va disputa la nivel național. Cătălin Moroșanu va lupta de acum încolo doar în galele din străinătate. 

Lupta cu Daniel Sam este o revanșă pe care Moro o așteaptă de trei ani. Fanii săi îl vor putea vedea live la PRO TV, începând cu ora 23.30.

Într-un interviu acordat în exclusivitate PROTV.RO, luptătorul român dezvăluie cum a reintrat în formă după terminarea emisiunii FERMA – Un nou început.

Cât de greu ți-a fost să reintri în formă după ieșirea din Fermă?

„Foarte, foarte greu. Când ieși dintr-un experiment ca FERMA – Un nou început și reintri în sport e întotdeauna o mare provocare. Am pierdut foarte mult în greutate. De la 110 kg am ajuns la 95 kg și e destul de dificil să pui kilograme la loc în mod natural și sănătos. Din punct de vedere mental m-am refăcut bine, însă din punct de vedere fizic a fost mai greu. Am avut imunitatea scăzută, organismul a fost foarte slăbit, iar eu am nevoie de o anumit aport caloric, de o anumită alimentație. Ca sportiv trebuie să fii tot timpul alimentat corespunzător și să primești vitamine.” 

A fost o pauză destul de mare pentru un sportiv de performanță ca tine. Cum te-ai pregătit în această perioadă?

„Multă lume mi-a spus să nu accept acest meci și să nu-l iau. Problema este că el era programat în luna aprilie și faptul că am rămas în Ferma mai mult decât m-aș fi așteptat, nu l-am putut anula. Cu siguranță, îmi trebuia mai mult timp de pregătire. Risc mult că am acceptat acest meci, dar sunt profesionist și merg mai departe. Am început strict cu alergări și sparring cu partener. Aceasta a fost baza pregătirii. Nu am mai tras de fiare, pentru că mi se umflau brațele și aveam probleme cu garda. Va fi o presiune foarte mare și un meci foarte greu. Dar, orice se va întâmpla, îmi asum asta, sunt bărbat. În toată cariera mea am acceptat meciuri dificile și merg și acum să câștig acest meci.”

Cătălin Moroșanu: „Aștept de trei ani meciul ăsta”

Cătălin Moroșanu se va lupta cu Daniel Sam în fața propriilor fani. Va fi o revanșă mult așteptată, deoarece Sam l-a învins acum trei ani, la Puerto Rico, în urma unei decizii controversate. 

Aștept de trei ani meciul ăsta. Voi lupta la mine în țară și fanii mă vor ajuta să câștig. Este o luptă grea, dar nu voi face niciun pas în spate și îl voi învinge pe Sam”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Citește și: Moroșanu, despre conflictul cu Brigitte: ”Singura problemă a fost când a vrut să-mi taie cocoșul”

Ce înseamnă pentru tine meciul revanșă cu Daniel Sam? În 2016 nu ai fost de acord cu decizia arbitrilor...

„Pentru mine înseamnă un coșmar cu repetiție. Atunci am avut un meci de care pe care. Daniel Sam e foarte puternic. Când dă o lovitură te mută din loc. Eu am considerat că am punctat mai mult decât el, însă arbitrii au punctat mai mult forța loviturilor, decât numărul lor. Acum trebuie să demonstrez că pot să-l bat.”

Cum e Daniel Sam când nu intră în ring? Ați avut ocazia să vă cunoașteți înainte de meciuri

„E un om cu bun simț, super ok, un profesionist. L-am chemat la Cluj să facem un video de promovare a orașului Cluj. E foarte deschis omul.”

Dar un meci cu Daniel Ghiță mai e posibil? Că se tot vorbește despre el și fanii așteaptă o decizie

„Sunt deschis la discuții pentru acest meci. Problema e ca el să renunțe la pretențiile lui financiare extraordinare. Un meci cu Ghiță ar ridica oricând publicul în picioare.” 

Ai ajuns în finală la Ferma. Cum a fost pentru tine să stai atât de mult departe de familie?

„Mi-au lipsit mult, și fetița mea și soția. Pe 16 februarie fata mea împlinise 9 anișori și nu am putut s-o sun. Am fost foarte supărat că nu am putut să vorbesc cu ea. Un copil de 9 ani are nevoie de atenție, mai multă atenție decât un adolescent. Însă le-am simțit pe amândouă alături de mine, am simțit că mă iubesc și că îmi țin pumnii. Mi-a lipsit căldura sufletească a soției mele și, când am văzut-o în finală la Ferma, am simțit toată acea bunătate a ei.”

FULLSCREEN
Cătălin Moroșanu, despre cât de greu i-a fost să se întoarcă în ring după Ferma: Am pierdut mult în greutate
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO