Câți bani a refuzat Andreea Raicu de la Playboy, pentru a poza fără haine

Câți bani a refuzat Andreea Raicu de la Playboy, pentru a poza fără haine
Andreea Raicu, o vedetă mereu cu paparazzi pe urmele ei. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Octombrie 2021
Data actualizare: 25 Iunie 2022
Mereu în centrul atenției, Andreea Raicu a fost curtată, în urmă cu mai bine de 20 de ani, pentru a poza nud în celebra revistă Playboy. Vedeta de televiziune a dezvăluit ce sumă uriașă a refuzat pentru o ședință foto incendiară.

Andreea Raicu (44 de ani) a fost urmărită de paparazzi încă de la debutul ei în televiziune. Lansată în showbiz ca fotomodel, Andreea Raicu a făcut pasul în televiziune ca prezentatoare a unor emisiuni în vogă la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000.

Atunci, noi eram acele vedete, 10-15 toate... toată lumea era călare pe noi, erau sute de oameni care veneau să-ți ia autograf sau să vorbească cu tine. Ca să apari la televizor sau într-o revistă era ceva absolut incredibil”, și-a amintit Andreea Raicu, invitată în emisiunea La Măruță.

Ea a dezvăluit că în perioada aceea a fost curtată de revista Playboy pentru o ședință foto nud, pe care a refuzat-o. Andreea Raicu i-a spus lui Cătălin Măruță că suma oferită a fost una imposibil de refuzat, mai ales că atunci lucra la casa ei, însă nu a agreat ideea de a se dezbrăca pentru bani.

Eram numărul 1 de atâția ani. Mi-au oferit o sumă foarte mare de bani, foarte mare. Cred că vreo 100.000 de euro. Foarte mult. Și atunci îmi făceam casa și aveam nevoie de bani și am stat eu și m-am gândit așa: dacă pozez acum, și iau banii ăștia, mă bucur acum, dar pierd pe termen lung”, a dezvăluit Andreea Raicu.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Vedeta de televiziune a explicat că rațiunile acestei decizii au ținut de imaginea care și-ar fi creat-o după publicarea fotografiilor nud.

Imagine, integritate, absolut tot. Știi ce s-ar fi întâmplat? De fiecare dată când ar fi fost o știre despre mine, cu siguranță ar fi luat o poză de aceea... și am zis că nu pot să fac așa ceva”, a mai spus Andreea Raicu.

Însă, Andreea Raicu a pozat fără haine după vârsta de 40 de ani, însă în așternuturi sau pentru fotografi pe care îi agreează personal. Iată o ședință foto incitantă AICI!

Fotografii: @araicu/PRO TV

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies