Ce zic românii de gestul lui Viorel Cataramă, care și-a pus viața în pericol pentru a contrazice autoritățile

Ce zic românii de gestul lui Viorel Cataramă, care și-a pus viața în pericol pentru a contrazice autoritățile
Viorel Cataramă susține că e victima unui abuz. FOTO: Agerpres
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Mai 2020
Unii îl aplaudă, alții îl hulesc. Viorel Cataramă s-a îmbrățișat cu mai mulți oameni, în Ialomița, în plină pandemie de coronavirus și s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Politicianul român susține că autoritățile au închis țara degeaba și au semănat panică în populație odată cu declararea stării de urgență. Viorel Cataramă crede că restricțiile impuse agenților economici vor afecta economia pe termen lung și că amenințarea Covid-19 este închipuită.

El s-a expus, în mod intenționat, infectării cu coronavirus, după ce a încălcat prevederile distanțării fizice. La începutul acestei luni, Cataramă s-a îmbrățișat cu mai mulți oameni din comuna Bărbulești, județul Ialomița, și s-a ales cu dosar penal.

Românii care au urmărit tot ce a făcut politicianul în ultimele zile au comentat intens pe rețelele sociale. Reacțiile lor sunt diferite. Dacă unii îi împărtășesc viziunea, alții îl condamnă pentru nesăbuință. 

A mai fost un șofer de tir care spunea că nu îi este frică de coronavirus. După un timp s-a îmbolnăvit grav de virus și, înainte de a intra în comă, a spus da există coronavirus și după aia săracul a murit. Nu toată lumea e nebună”, a comentat cineva pe Facebook.

Ești defect funcțional”.

Felicitări! De oameni ca d-voastră are nevoie România în situații de criză! Atenție la siguranța d-voastră; cei care au criticat sistemul ocult au sfârșit tragic! Vedeți de pildă cei trei medici din Rusia! Și câți or mai fi de care nu se mai știe scăpând de ochii mass-mediei!

De ce n-ai făcut voluntariat într-un spital cu bolnavi Covid, câtă nevoie ar fi avut atât pacienții, cât și cadrele medicale”.

Nu este corect să dai așa un exemplu în această perioadă. Să înțeleg că toți putem face așa ceva? Pentru cei din acea comunitate ce înseamnă?”.

De reținut un singur sfat: nu sunteți infectat, resimțiți exact opusul efectului placebo! Sănătate maximă!”.

Soția lui a plecat de acasă

Soția lui Viorel Cataramă, medicul Adina Alberts, a anunțat pe Facebook că a decis să nu stea în preajma soțului ei, o perioadă. Ea și-a luat fetița și a plecat de acasă, pentru a nu o expune riscului de îmbolnăvire cu Covid-19. 

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant. Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

Fotografii: Dr. Adina Alberts Facebook/Agerpres

Vezi și VIDEO: Hârtia igienică, noua monedă internaţională - Trending Review cu Daragiu - Episodul 28

FULLSCREEN
Ce zic românii de gestul lui Viorel Cataramă, care și-a pus viața în pericol pentru a contrazice autoritățile
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO