• PRO TV
  • Cine este soția lui DOC, Faimosul de la Survivor România 2023 eliminat aseară. Artistul s-a căsătorit în 2019

Cine este soția lui DOC, Faimosul de la Survivor România 2023 eliminat aseară. Artistul s-a căsătorit în 2019

Cine este soția lui DOC, Faimosul de la Survivor România 2023 eliminat aseară. Artistul s-a căsătorit în 2019

DOC, unul dintre cei mai cunoscuți artiști în rândul fanilor muzicii underground, s-a numărat printre Faimoșii aflați în Dominicană până aseară, când Daniel Pavel i-a rostit numele. Parcursul său la Survivor s-a încheiat, iar acasă este așteptat de soția sa, Anca, dar și de fetița lor.

DOC, pe numele său real Vlad Munteanu, a fost eliminat de la Survivor România 2023 miercuri, 15 martie. Când și-a auzit numele, artistul s-a simțit oarecum ușurat, iar atunci când a trebuit să își ia rămas bun de la colegii săi de trib, i-a îmbrățișat inclusiv pe Ada Dumitru și Kamara.

Relația cu cei doi concurenți nu a fost una bună, mai ales în ultimele ediții, dar artistul și-a călcat pe orgoliu și a plecat din trib cu sufletul împăcat.

Acasă este așteptat de soția sa, Anca Cristina, care a avut un șoc în timpul Consiliului de Eliminare : „Nu mi-am luat șoc mai mare în viața mea!”, a scris Anca aseară, pe contul său de Instagram.

Cine este soția lui DOC: „Am plâns vreo trei săptămâni”

Fostul concurent de la Survivor România 2023 are 43 de ani și s-a căsătorit în 2019 cu Anca, frumoasa lui parteneră care i-a dăruit ulterior și o fetiță, acum în vârstă de 3 ani.

Soția cântărețului a comentat la un moment dat parcursul artistului la Survivor. A mărturisit că de acasă a avut toată suținerea și încurajarea, deși inițial a crezut că soțul ei va sta foarte puțin timp în Dominicană.

„El a plecat setat că poate să facă partea sportivă și că nu mă interesează stânga, dreapta. Dar s-a lovit de chestii total necunoscute acolo. Am plâns vreo trei săptămâni, după care am făcut pauză”, spunea ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vezi în GALERIA DE MAI JOS cât de sexy este soția lui DOC

Vlad Munteanu activează în industria muzicală din anul 1997

DOC, alături de Deliric (Răzvan Eremia) și Vlad Dobrescu, au înființat în 1999 trupa C.T.C (Controul Tehnic de Calitate), dar și primul label de muzică hip-hop: Facem Records.

În anul 2010, fostul concurent de la Survivor România 2023 a lansat „Scăpat de sub control”, primul lui album solo. De asemenea, Vlad Munteanu a avut mai multe colaborări de succes cu artiști precum Maximilian, Guess Who, Raku sau Cabron.

„Lumea care mă știe, știe că iau provocări de genul foarte în serios. Nu aveam cum să ratez asta. Am făcut sport toată viața, am făcut o grămadă… fizic nu mi se pare că o să am probleme. Dar psihici… nici nu știi, n-ai fost pus niciodată într-o astfel de situație. Nu știu ce va ieși de acolo. Sunt dispus să fiu ce o să fiu. Înțeleg că la Survivor e ceea ce numim regim comunist. Adică mâncăm toți… nimic”, declara DOC înainte de plecarea la Survivor România 2023.

Sursă foto: Arhiva

VEZI ȘI: Cine este eliminat de la Survivor România 2023

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni