Connect- R și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Cum și-a vopsit părul

Connect- R și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Cum și-a vopsit părul
Citeste mai mult despre: Connect- R, blond,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Iulie 2020
Data actualizare: 15 Iulie 2020
Connect-R nu a fost niciodată conservator cu look-ul său. Îi place să își schimbe imaginea, iar de-a lungul timpului ne-am obișnuit să îl vedem în diverse ipostaze: ba cu părul lung, ba cu codițe sau tuns scurt, ras în laterale etc. De data asta artistul a mers mai departe: și-a schimbat și culoarea părului!

Connect-R și-a anunțat mai întăi fanii că își va face o schimbare de look și s-a ținut de cuvânt. Acesta a mers la hair stylist și s-a voplsit blond-grizonat. Fanii săi au fost încântați de cum arată cu noua culoare, iar admiratoarele i-au făcut o mulțime de complimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr) pe

“Culmea, arăți mult mai tânăr cu culoarea asta!”, i-au transmis fanii. Alții au mers mai departe și i-au făcut și sugestii: “Ar trebui să îți faci și barba!”

Connect-R este unul dintre cei mai sinceri artiști, care adesea își deschide sufletul în fața fanilor. Nu demult, acesta și-a exprimat frământările interioare pe Instagram:

"Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: "ești artistul sau ești omul?" Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: "nu dom'le, eu sunt Omul!" Dar în viziunea mea omul era = Eu insurat, Eu tată, Eu cel ce a reușit în viață, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Changes in my life !!!!!

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr) pe

Mai mult, artistul a făcut referire la stările de panică pe care le-a avut, la frici și la anxietățile resimțite:
 
"Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a seri, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție ???? ), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn mi-am dat seama că ziua trecuse fara nici un stres ???? , pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!
So ... Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: "Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt" și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! "-“Dar, când mi e teamă, mă voi încrede în Tine.”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies