Culiță Sterp, primul mesaj după accidentul rutier! Declarațiile oficiale ale artistului

Culiță Sterp, primul mesaj după accidentul rutier! Declarațiile oficiale ale artistului
Citeste mai mult despre: culita sterp, accident,
Data publicarii: 22 Noiembrie 2022
Data actualizare: 23 Noiembrie 2022
Cunoscutul artist a avut o primă reacție după ce a provocat accidentul rutier din Cluj Napoca. Ce le-a transmis celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare

Culiță Sterp și-a făcut curaj și a publicat, pe contul său de TikTok, un mesaj pentru fani și apropiați, dar și pentru tânărul care se afla în mașina pe care a izbit-o puternic într-o intersecție.

Reamintim că artistul a fost reținut și plasat sub control judiciar.

„Sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. 

Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile. Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație.

@culita_sterp_official #culitasterp ♬ sunet original - Culiţa Sterp

Știu că am dezamăgit și poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală. Cred că absolut toți greșim. Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă  din care, bineînțeles, să îmi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea, în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ, bineînțeles.

Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care le-am primit, pentru că le-am meritat. Au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă spun că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân doar cu mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună pe viitor”, a fost mesajul transmis de Culiță Sterp.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies