Culiță Sterp s-a împăcat cu victima accidentului rutier produs de către artist

Culiță Sterp s-a împăcat cu victima accidentului rutier produs de către artist
Citeste mai mult despre: culita sterp, accident, Cluj,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 Noiembrie 2022
Data actualizare: 24 Noiembrie 2022
Dimineața zilei de 17 noiembrie 2022 va rămâne cu siguranță întipărită în memoria lui Culiță Sterp, după ce pe acea dată, la ora 02.00, artistul a produs un accident rutier în Cluj, în urma căruia un bărbat a fost luat cu ambulața și dus la spital.

Întregul eveniment a avut loc după ce Culiță Sterp s-a urcat băut și drogat la volan, a fugit de o mașină de poliție care îl urmărea după ce îl surprinsese cu aparatul radar că avea o viteză mult prea mare prin oraș și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Inițial, artistul a fost reținut pentru 24 de ore, însă apoi a fost eliberat și plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Ajuns acasă, manelistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le cerea scuze tuturor pentru ce a făcut, afirmând totodată că s-a împăcat cu victima accidentului rutier pe care chiar el l-a produs.

„Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile”, a spus Culiță Sterp pe internet.

@culita_sterp_official #culitasterp ♬ sunet original - Culiţa Sterp

Potrivit celor de la Știrile PRO TV, după ce Culiță Sterp s-a înțeles cu bărbatul pe care l-a băgat în spital, victima accidentului rutier din Cluj și-a retras plângerea împotriva cântărețului.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies