Cum le răspunde Adelina Pestrițu celor care o critică pentru că i-a făcut cont de Instagram fiicei ei

Cum le răspunde Adelina Pestrițu celor care o critică pentru că i-a făcut cont de Instagram fiicei ei
Autor: Ionela Lupu
Data: 19 Iulie 2019
Adelinei Pestrițiu îi merge bine din toate punctele de vedere. Frumoasa brunetă se bucură de un real succes pe plan profesional, are o fetiță superbă și, mai mult decât atât, are un soț care o iubește și o respectă. 

Într-un interviu acordat pentru PROTV.RO, Adelina a vorbit despre cum stau ultimele pregătiri pentru nuntă, despre cum se simte în rolul de mămică, dar și despre comentariile negative ale internauților în ceea ce privește contul de Instagram al micuței Zenaida Maria. 

Potrivit vedetei, Zenaidei Maria îi merge foarte bine în mediul online. La 11 luni, Zenaida are un cont de Instagram cu peste 100 de mii de urmăritori, oamenii fiind dornici să vadă cât mai multe poze cu micuța.  

Cu toate acestea, au existat și multe critici la adresa Adelinei. Mulți dintre ei, au criticat-o că i-a făcut Zenaidei cont de Instragram dinainte ca aceasta să se nască.

"Nu sunt supărată că ei au acestă părere. Este normal, fiecare cu părerea lui. Noi mergem înainte, ne trăiam viața așa cum ne place nouă. Având în vedere că nu dau contul unui minor, ci doar postez niște poze cu el, mie mi se pare că este safe". 

Pe de altă parte, Adelina susține că este în culmea fericirii de când a devenit mamă: "Este cel mai dulce rol pe care mi l-a putut da Dumnezeu în cei 32 de ani de viață. Faptul că mă trezesc  lângă copilul meu și că deja începe să aibă gesturi de dragoste și face diferența cine e mami, cine e tati. Acum cere din ce în ce mai mult în brațele mele. Mă topește efectiv". 

În ceea ce privește nunta, aceasta a declarat că totul este în grafic și că abia așteaptă ziua ce mare: "Totul merge strună. O să fie un eveniment foarte frumos și chiar sunt nerăbdătoare să se întâmple. Sunt foarte emoționată, emoțiile cresc de la o zi la alta".

La marele eveniment va purta două rochii de mireasă, una va fi de prințesă, pe zi, la biserică și una sirenă la restaurant.

Adelina se va căsători religios mâine, 20 iulie, cu Virgil Șteblea, un om de afacere prosper. Adelina și Virgil Steblea au o relație de peste 2 ani.

Sursa foto: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO