Cum recuperează surorile Menghia timpul petrecut departe una de alta. „Avem o grămadă de povești”

Cum recuperează surorile Menghia timpul petrecut departe una de alta. bdquo;Avem o grămadă de povești
Catrinel și Lorena Menghia profită de fiecare secundă petrecută împreună. FOTO: @lorenamenghia
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Iunie 2020
Jumătate din viață și-au petrecut-o departe de țară, dar și una de cealaltă. Când surorile Menghia se reunesc, e sărbătoare în familia lor.

Lorena și Catrinel Menghia trăiesc la maximum fiecare moment pe care îl petrec împreună. Despărțite de un ocean și de o pandemie, cele două s-au revăzut după relaxarea restricțiilor în cele două țări de adopție: Italia și SUA. Surorile Menghia își petrec vacanța împreună, în Toscana, și au atât de multe să-și spună.

Catrinel Menghia (Marlon) a dezvăluit cam ce fac ele două când se văd după multă vreme.

Pfuuu asta e foarte greu de spus și nu cred că aveți voi atât de mult spațiu pentru câte lucruri obișnuite sau speciale pot face surorile împreună. De la băut cafele și spălat vase până la alergat și sport, dar cel mai mult, pentru că ne vedem rar, avem o grămadă de povești să ne spunem. O iubesc mult și asta ajută chiar dacă ne vedem rar”, spune Catrinel pentru PROTV.RO.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post beach workout ???? ... Pablo didn’t want to get in the picture with us ????

A post shared by LoLo (@lorenamenghia) on

Luna iunie a fost specială pentru familia lor mărită. Lorena și-a serbat ziua de naștere și nu a putut sta departe de sora ei. Mai mult, Lorana este topită după nepoțica ei de 16 luni, Caroline Léon Di Lodovico.

Totul a fost perfect. Sunt așa de norocoasă să am o familie atât de iubitoare și de protectoarte”, a scris Lorena Menghia pe Instagram, de ziua ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoLo (@lorenamenghia) on

 

Catrinel Menghia avea 16 ani când a defilat pentru prima dată, pe podium, la Milano. După ce a terminat liceul, a decis să rămână în Italia, pentru a-și dezvolta cariera în modeling începută devreme. Azi trăiește la Roma, împreună cu iubitul ei, producătorul de film Massimiliano di Lodovico, și fiica lor, Caroline Leon.

Deși primește cereri de căsătorie în fiecare zi, de la iubitul ei, Catrinel spune că încă mai e timp pentru formalități.

Lorena Menghia, sora mai mică a lui Catrinel, a părăsit România în timpul liceului. A ales SUA, pentru a-și continua cariera sportivă începută în România. În 2017 s-a retras din sport și a devenit antrenor personal. Recent a pus pe picioare o afacere cu gustări vegane și suplimente nutritive pentru sportivi.

Fotografii: @lorenamenghia/@catrinelmarlon

Vezi și VIDEO: Olimpia Melinte, despre noul sezon Vlad: “Cred că va frânge multe inimi”

FULLSCREEN
Cum recuperează surorile Menghia timpul petrecut departe una de alta. „Avem o grămadă de povești”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO