Cum se alintă Nuțu Cămătaru și soția lui? Codin Maticiuc a dezvăluit adevărul în cartea lui

Cum se alintă Nuțu Cămătaru și soția lui? Codin Maticiuc a dezvăluit adevărul în cartea lui
Citeste mai mult despre: nutu camataru, Codin Maticiuc,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Decembrie 2021
Data actualizare: 13 Decembrie 2021
În ultima săptămână din luna noiembrie, Codin Maticiuc reușea să atragă toată atenția, după ce lansa cartea „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Cartea s-a vândut imediat, Codin Maticiuc a trebuit să mărească tirajul, iar acum toată lumea vorbește despre ceea ce scrie în paginile cărții. Printre altele, Codin Maticiuc a dezvăluit inclusiv cum se alintă Nuțu Cămătaru (Ion Balint) și partenera lui de viață, Claudia.

„Ion este îndrăgostit de Claudia. Nu i s-a prefăcut toată pasiunea în iubire și respect, așa cum se întâmplă atunci când soția ta devine și maam copiilor tăi. De câte ori e în preajmă, o privește într-un fel al lui. Glumește mereu cu ea și, de câte ori apare câd e el ocupat sau pur și simplu la o șuetă cu băieții, o strigă «Bot»! Și ea se întoarce. El nu vrea nimic și ea știe asta. Doar se privesc o secundă, să știe că totul e bine, și apoi revine fiecare la ale lui”, scrie în carte.

„Pe drum, își mai sună o dată soțul: «Ia zi, Bot, ce faceți? Sunt pe drum, cu Codin, m-a luat de cinci minute. De unde să-ți iau covrigi, Bot? Bine, lasă că văd eu. Ne vedem acolo»”, mai redă Codin Maticiuc în carte un dialog purtat la telefon între Claudia și Nuțu Cămătaru.

foto: Agerpres

Vezi și: Angelina Jolie sau Megan Fox?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!