Cum se alintă Nuțu Cămătaru și soția lui? Codin Maticiuc a dezvăluit adevărul în cartea lui

Cum se alintă Nuțu Cămătaru și soția lui? Codin Maticiuc a dezvăluit adevărul în cartea lui
Citeste mai mult despre: nutu camataru, Codin Maticiuc,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Decembrie 2021
Data actualizare: 13 Decembrie 2021
În ultima săptămână din luna noiembrie, Codin Maticiuc reușea să atragă toată atenția, după ce lansa cartea „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Cartea s-a vândut imediat, Codin Maticiuc a trebuit să mărească tirajul, iar acum toată lumea vorbește despre ceea ce scrie în paginile cărții. Printre altele, Codin Maticiuc a dezvăluit inclusiv cum se alintă Nuțu Cămătaru (Ion Balint) și partenera lui de viață, Claudia.

„Ion este îndrăgostit de Claudia. Nu i s-a prefăcut toată pasiunea în iubire și respect, așa cum se întâmplă atunci când soția ta devine și maam copiilor tăi. De câte ori e în preajmă, o privește într-un fel al lui. Glumește mereu cu ea și, de câte ori apare câd e el ocupat sau pur și simplu la o șuetă cu băieții, o strigă «Bot»! Și ea se întoarce. El nu vrea nimic și ea știe asta. Doar se privesc o secundă, să știe că totul e bine, și apoi revine fiecare la ale lui”, scrie în carte.

„Pe drum, își mai sună o dată soțul: «Ia zi, Bot, ce faceți? Sunt pe drum, cu Codin, m-a luat de cinci minute. De unde să-ți iau covrigi, Bot? Bine, lasă că văd eu. Ne vedem acolo»”, mai redă Codin Maticiuc în carte un dialog purtat la telefon între Claudia și Nuțu Cămătaru.

foto: Agerpres

Vezi și: Angelina Jolie sau Megan Fox?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies