Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată pentru a doua oară: "Am o natură glumeață"

Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată pentru a doua oară: Am o natură glumeață
Data publicarii: 30 Septembrie 2022
Data actualizare: 30 Septembrie 2022
Cristina Bălan este însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani. Cântăreața urmează să aducă pe lume o fetiță, iar vestea a adus multă bucurie familiei. Recent, fosta câștigătoare a Vocei României a detaliat maniera amuzantă în care i-a dat vestea cea mare fostului soț.

Cristina Bălan a ținut sarcina secretă timp de șase luni, din mai multe considerente. Și-a dorit discreție, dar și siguranța că sarcina urmează un parcurs firesc, în afara pericolelor, având în vedere că orice sarcină este supusă unui oarecare risc până în săptămână a 12-a.

Așadar, s-a bucurat de minunea ei în familie. Când a aflat că este însărcinată, artista s-a pus pe șotii și i-a jucat o farsă soțului, anunțând sarcina ca și cum ar fi vorba de un test COVID. Într-un interviu pentru VIVA, Cristina Balan a dezvăluit cum a profitat de asemănarea dintre testele de sarcină și cele pentru CoV-2, păcălindu-și soțul că a testat pozitiv pentru COVID. Mai mult, aceasta a adăugat că partenerul ei de viață a muscat momeala, întrebând-o chiar daca vrea să meargă la spital pentru mai multe teste.

"Am o natură glumeață și am profitat de asemănarea perfectă între testele rapide SARS–CoV–2, pe care le primiserăm de la școală, și testul de sarcină Barza. I-am arătat lui Gabriel, soțul meu, că sunt pozitivă și m-a crezut, în prima fază. Chiar m-a întrebat ce vreau să fac, să merg la spital, să mai fac teste? Evident că m-a pufnit râsul și n-am mai putut să persist în șaradă", a declarat Cristina pentru Viva.

Când i-a dat, în sfârșit, vestea cea mare, soțul cântăreței a fost copleșit și a fost nevoie de încă patru teste pentru a se convinge amândoi că este într-adevăr vorba de o sarcină. De asemenea, confirmarea că vor avea o fetiță a adus o dublă bucurie, deoarece cei doi își doreau de multă vreme asta.

"Când i-am spus că e vorba despre o sarcină, el a fost copleșit, însă eu destul de rezervată și l-am trimis să mai ia câteva teste, să mă asigur că nu e o eroare. Nu mi-am permis să mă bucur în totalitate decât după al patrulea test. Că să nu spun că, de fapt, după ecografia de confirmare".

Tot în cadrul interviului, Cristina Balan a dezvăluit că sarcina nu a fost una planificată, însă, în ciuda acestui lucru, toate testele făcute au indicat că este vorba de un copil tipc, fară malformații și condiții genetice, cum s-a întâmplat în cazul sarcinei anterioare, care s-a dovedit a fi una cu sindromul Down.

Sursă foto: Facebook

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies