Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit. Cine este și cu ce se ocupă nora artistei

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit. Cine este și cu ce se ocupă nora artistei
Citeste mai mult despre: Anca Turcasiu, fiu anca turcasiu,
Data publicarii: 02 Mai 2022
Data actualizare: 02 Mai 2022
Pe 29 aprilie, Anca Țurcașiu a participat la unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei. Radu, fiul artistei și al lui Cristian Georgescu, s-a căsătorit civil cu Andreea.

Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 6, iar invitați au fost doar cei apropiați. Andreea este acum nora Ancăi Țurcașiu, iar artista a ținut să specifice că acum are doi copii.

Aceasta a postat și câteva imagini de la cununie. "De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!!!"

Cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu

Pentru click.ro, Anca Țurcașiu a dezvăluit mai multe detalii despre nora ei, Andreea. “Este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard. Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”.

Sursă foto: Instagram/Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!