Floyd Mayweather, dispus să plătească patru înmormântări ale lui George Floyd. Ce a anunțat milionarul

Floyd Mayweather, dispus să plătească patru înmormântări ale lui George Floyd. Ce a anunțat milionarul
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 02 Iunie 2020
Data actualizare: 02 Iunie 2020
Mereu surprinzător, Floyd Mayweather reușește să atragă din nou atenția presei și a fanilor. Milionarul a propus să plătească patru înmormântări în memoria lui George Floyd. 

Pe 25 mai 2020, George Floyd a murit în urma intervenției brutale a lui Derek Chauvin, polițist arestat între timp pentru fapta sa. Bărbatul l-a sufocat pe George Floyd tinîndu-i genunchiul pe gât.

În urma acestui abuz, mai multe personalități din Statele Unite ale Americii și nu numai au ales să protesteze. Mai mult decât atât, în mai multe orașe din SUA au loc acum revolte. 

Sursa FOTO: Getty Images

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Floyd Mayweather este un excentric, însă cea mai recentă decizie pe care a luat-o i-a surprins pe mulți. Campionul, care s-a retras din box fără să piardă niciun meci, a anunțat că este dispus să plătească patru servicii funerale în patru oraşe diferite din SUA în memoria lui George Floyd.

Milionarul este dispus le-a propus membrilor familiei lui Floyd să plătească el patru înmormântări. Conform celor de la TMZ, Mayweather vrea să achite serviciile funerare în orașele Charlotte, Houston, Minnesota. Cel de-al patrulea oraș nu a fost deocamdată dezvăluit. 

Conform aceleeasi surse, CEO-ul firmei de muzică deţinute de Mayweather a crescut cu George Floyd şi erau prieteni buni. Acesta este unul dintre motivele pentru care milionarul este dornic să se implice și să ajute familia victimei. 

Deocamdată nu există niciun răspuns din partea familiei.


Vezi VIDEO: Facem Level -  episodul 4: Gami a condus periculos în cursa de GTA 5. O răsturnare de situație a urmat

  • Sursa FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!