Garbine Muguruza se distrează în România pe muzica lui Puya

Garbine Muguruza se distrează în România pe muzica lui Puya
Garbine Muguruza, plăcut impresionată de România. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Iulie 2021
Data actualizare: 07 Iulie 2021
A fost eliminată de la Wimbledon, așa că și-a luat vacanță mai devreme. Garbine Muguruza (locul 12 WTA) a vizitat locuri frumoase din România și a ascultat mizică rap semnată Puya.

Garbine Muguruza a vizitat Parcul Național Piatra Craiului și Peștera Dâmbovicioara. Jucătoarea de tenis are câteva zile de vacanță, pe care a ales să le petreacă în țara noastră.

Un admirator al jucătoarei din Spania, desemnat cel mai înfocat susținător al ei, a postat pe Twitter un clip în care Muguruza ascultă piesa Undeva în Balcani, a lui Puya feat. George Hora. 

Vezi VIDEO mai jos!

Contactat de PROTV.RO, Puya s-a declarat încântat că jucătoarea de tenis a descoperit lucrurile frumoase din România.

Mă bucur când altcineva din afară apreciază muzica românească și locurile astea. Câteodată avem nevoie de confirmări din afară ca să apreciem ce e înăuntru. Poate o să încep să mă uit mai des la tenis. Se joacă tur retur”,  declarat Puya.

Din postare se înțelege că sportiva spaniolă se afla ăn Transilvania pe 6 iulie. Ea se îndrepta spre Peștera Dâmbovicioara, situată în partea de sud a masivului Piatra Craiului. Mai târziu a cerut celor care au însoțit-o să-i facă o poză în peșteră.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies