George Burcea, impresionat până la durere! Ce mesaj a postat pe Instagram?

George Burcea, impresionat până la durere! Ce mesaj a postat pe Instagram?
Citeste mai mult despre: George Burcea, Instagram, mesaj,
Data publicarii: 06 Mai 2021
Data actualizare: 06 Mai 2021
Îndurerat de drama prin care trece o familie, George Burcea a ales să îi sprijine pe părinți să își salveze copilul.   
Georgeta Gabriela și Sorin Pîrvuț sunt din Constanța, iar pe 23 aprilie au primit o vesete cumplită: singurul lor copil suferă de o boală care, dacă nu e contracarată, îi poate aduce sfârșitul. 
 
În vârstă de șapte ani și o lună, Mario e diagnosticat cu o tumoră pe trunchiul cerebral, iar tratamentele de care are nevoie la o clinică de peste hotare valorează o mică avere.


 

Mama lui a așternut pe Facebook câteva rânduri cutremurătoare, pe care le-a preluat și George Burcea.
 
“(…) În momentul de față,suntem internați la Institutul Oncologic București (Secția Pediatrie), unde a făcut prima cură de citostatice (cură care a ținut trei zile; sunt schimbări negative în starea lui de sănătate.

Vă implor din suflet să mă ajutați să mă întorc într-o bună zi cu băiețelul sănătos acasă, în Constanța. Am nevoie de orice ajutor financiar din partea voastră pentru a pleca cu Mario cât mai urgent în străinatate unde costurile mă depășesc. Vă implor din sufletul disperat și neputincios de mamă, doar cu ajutorul vostru, unicul meu copil, poate avea mult mai multe șanse la viață!!!
 
Nr. de telefon: 0720151965; 0725450199. Cont Iban: RO11INGB0000999907294531 (Georgeta Gabriela Pirvut). Vă rog din suflet distribuiți în cat mai multe grupuri. Credința în Dumnezeu, în Fecioara Maria și ajutorul din partea oamenilor simpli mă va ajuta să-mi salvez copilul!!!” este postarea făcută de Georgeta Gabriela Pîrvuț.
 
“Vă rog din suflet, haideți să-l ajutam pe nepoțelul meu. Mario, să treacă peste acest necaz!” este mesajul publicat de Irina Alina Cobzariu, tânăra a ceri postare a post preluată de Burcea. 
 


 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Secretele celor mai populari TikTok-eri pe Pro Tv Plus

FOTO: PRO TV/ GEORGE BURCEA INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies