George Clooney a împlinit 60 de ani. Cum a fost surprins pe platourile de filmare

George Clooney a împlinit 60 de ani. Cum a fost surprins pe platourile de filmare
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Mai 2021
Data actualizare: 09 Mai 2021
George Clooney își sărbătorește astăzi cea de-a 60-a aniversare. Câștigătorul a două premii Oscar, Clooney se poate mândri cu o carieră strălucită și cu o viață de familie fericită.  Alături de soția sa, Amal Alamuddin Clooney, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete. 

Celebrul actor și regizor nu odată a fost numit ”cel mai sexy bărbat în viață” de către revistele de lifestyle, dar și ”cel mai bine îmbrăcat bărbat de televiziune”. Puțini știu însă că la filmări, când apare în calitate de regizor, Clooney preferă un stil casual, foarte simplu, încât devine de nerecunoscut. 


Recent, Clooney a fost surprins în Boston, în timpul filmărilor pentru pelicula ”The Tender Bar", pe care o regizează. Starul poartă o geacă de fâș și un fes cam scămoșat, astfel încât pare total diferit de imaginea cu care ne-a obișnuit. (vezi alte imagini în galeria foto)

La evenimentele importante, Clooney apare mereu îmbrăcat la patru ace, formând o pereche superbă cu Amal. 

George Clooney a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, din 1989 până în 1993. După divorţ, a spus că nu se va mai căsători niciodată. În 2014 însă, avocatul şi activistul Amal Alamuddin l-a făcut să-și încalce promisiunea. Starul s-a îndrăgostit lulea de frumoasa brunetă, care i-a dăruit doi copii.

 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies