Gianluigi Buffon, vacanță alături de superba parteneră și copiii lor. Cât de bine arată Ilaria D'Amico

Gianluigi Buffon, vacanță alături de superba parteneră și copiii lor. Cât de bine arată Ilaria D Amico
Data publicarii: 04 Septembrie 2020
Data actualizare: 04 Septembrie 2020
Ilaria D'Amico și Gianluigi Buffon sunt împreună de șase ani și se bucură de fiecare oportunitate de a petrece timp alături de copiii lor. 

În urmă cu câteva zile, aceștia au fost fotografiați în timpul vacanței pe care au petrecut-o în Treschietto, în regiunea Toscana, alături de copiii lor. 

Ajunsă la 47 de ani, vedeta din Italia se mândrește cu un fizic de invidiat pe care și l-a pus în evidență într-un costum de baie negru, format dintr-o singură piesă. De cealaltă parte, portarul de Juventus este într-o formă fizică remarcabilă, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care încă mai evoluează la cel mai înalt nivel, chiar dacă a împlinit 42 de ani.

Fotbalistul italian s-a căsătorit cu modelul Alena Seredova în iuni 2011, după o relație care debutase încă din 2005. Împreună au doi copii, pe Louis Thomas și pe David Lee. Căsnicia lor nu a durat decât până în 2014, iar după aceea a fost confirmată informația căreia ar forma un cuplu cu Ilaria D'Amico. Aceștia au un băiat, Leopoldo Mattia.

Ilaria D'Amico a fost prezentatoae TV la Sky Sport, dar între timp s-a reorientat profesional spre alte proiecte.

Vezi și: INTERVIU Cum este pentru arhitecții Visuri la cheie să îndeplinească visurile altora
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies