Greta Thunberg spune că a luat coronavirus în Europa Centrală, dar că a scăpat ușor de boală

Greta Thunberg spune că a luat coronavirus în Europa Centrală, dar că a scăpat ușor de boală
Citeste mai mult despre: coronavirus, boala, COVID-19, Greta Thunberg,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Martie 2020
Data actualizare: 24 Martie 2020
Activista de mediu Greta Thunberg mărturisește că s-a izolat de familia ei abia după ce a scăpat de COVID-19. Adolescenta suedeză pretinde că a dus boala pe picioare, fără a fi diagnosticată.

Greta Thunberg, activista de mediu care le-a scos peri albi multor șefi de stat, a dezvăluit că și-a petrecut ultimele două săptămâni într-un apartament închiriat, complet izolată de lumea de afară. Adolescenta din Suedia susține că a luat această decizie după ce s-a întors dintr-o călătorie pe care a efectuat-o în câteva state din Europa Centrală.

Greta spune că a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, însă nu a fost testată de coronavirus.

Cam în urmă cu 10 zile am început să resimt niște simptome, exact în același timp cu tatăl meu – care a călătorit cu mine la Bruxelles. Mă simțeam obosită, tremuram, aveam gâtul uscat și tușeam. Tată meu a avut aceleași simptome, dar mult mai intense și cu frebră. În Suedia nu ești testat de COVID-19 decât dacă necesiți tratament medical urgent”, spune Greta Thunberg pe Instagram.

Citește și: Greta Thunberg, mesaj emoționant pentru români: „Ne vedem în stradă!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on

Adolescenta susține că, cel mai probabil, a avut COVID-19, fără posibilitatea de a primi o confirmare medicală, boală pe care a dus-o e picioare.

Acum, mi-am revenit, dar – și aici e cireașa de pe tort: aproape că nu am simțit-o. Ultima mea răceală a fost mult mai rea decât asta”, a spus Greta Thunberg, care le-a reamintit tuturor cât de important e să stea în izolare la domiciliu.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Smiley
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies