Iggy Azalea, ținută spectaculoasă în timpul turneului "Can't Stop Us Now" al lui Pitbull. Cum a apărut artista pe scenă

Iggy Azalea, ținută spectaculoasă în timpul turneului Can t Stop Us Now al lui Pitbull. Cum a apărut artista pe scenă
Citeste mai mult despre: Iggy Azalea, tinute vedete,
Data publicarii: 04 August 2022
Data actualizare: 04 August 2022
Iggy Azalea a încins atmosfera în timpul turneului de vară "Can't Stop Us Now" al lui Pitbull datorită ținutei incendiare și mișcărilor lipsite de inhibiții cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul anilor.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani este cunoscută pentru stilul vestimentar dezinvolt, caracterizat prin ținute decoltate și mulate care îi pun în evidentă formele voluptoase, ce le întrec chiar și pe cele ale lui Kim Kardashian.

Recent, aceasta a deschis concertul lui Pitbull din New Jersey și le-a tăiat răsuflarea fanilor cu alegerea vestimentară. Îmbrăcată într-o salopetă verde, ultra-mulată, cu un model ce urma fiecare linie a corpului, Iggy Azalea și-a etalat în toată splendoarea posteriul impresionant ce contrasta cu talia de viepse, parcă ireală.

Alaturi de dansatorii ei, artista a livrat un show de excepție cu mișcări de dans senzuale și energice, menținând publicul într-o frenezie totală.

Deși este posesoarea unor forme care par rezultatul mâinii unui chirurg plastician, artista nu a reunoscut niciodată că a apelat niciodată la bisturiu pentru a-și mări fesele. Cu toate acestea, în 2015 a declarat că și-a făcut o rinoplastie și o augumentare mamară.

Fotografii: Getty Images


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies