În plin război, Angelina Jolie a ajuns în Ucraina, unde a fost surprinsă de alarma antiaeriană din Liov

În plin război, Angelina Jolie a ajuns în Ucraina, unde a fost surprinsă de alarma antiaeriană din Liov
Data publicarii: 01 Mai 2022
Data actualizare: 01 Mai 2022
Nimeni nu se aștepta s-o vadă pe celebra actriță în orașul din vestul Ucrainei, bombardat de forțele ruse.

După Sean Penn și Ed Sheeran, Angelina Jolie este următorul star mondial pe care ucrainenii îl văd printre ei, chiar în plin război cu Rusia. Ea a fost văzută într-o cafenea din Liov (Lvov, în limba ucraineană), unde intrase să bea ceva cald și să stea la o masă. 

Îmbrăcată lejer, cu un pulover, pantaloni și un pardesiu negru deasupra, starul din „Salt“ nu s-a ferit să fie recunoscută și a fost deosebit de prietenoasă atunci când localnicii s-au apropiat de ea să-Ii ceară un autograf și să facă un selfie cu ea. Ba chiar poate fi văzută, într-un filmuleț postat de Facebook de către unul dintre clienții cafenelei, cum le face cu mâna celor din jur și oferă semnături celor prezenți.

„Nimic special. Doar Liov. M-am dus doar să beau o cafea. Doar Angelina Jolie”, a scris vizitatorul cafenelei, care a filmat-o în cafenea. „Ucraina este pur și simplu susținută de întreaga lume.“

Un video postat pe YouTube o arată și în timpul unei alarme antiaeriene, grăbindu-se să ajungă din zona gării spre un adăpost. Întrebată dacă îi este teamă, Angelina Jolie a răspuns: „Nu, nu, nu-mi pasă“.

Poate unii se întreabă ce face o femeie splendidă și celebră, ca Angelina Jolie, într-un loc în care războiul a gonit atâtea milioane de oameni peste hotare. Ei bine, ca ambasador al Organizației Națiunilor Unite, Angelina Jolie este o prezență familiară în zonele de conflict și cele care necesită sprijin umanitar de urgență. Iar Ucraina este focarul principal, zilele acestea, când mii de oameni sunt blocați în subsoluri, adăposturi antiatomice sau unii chiar sub dărâmături. Din păcate, și multe femei însărcinate sau care abia au născut se află în imposibilitatea de-a părăsi orașele bombardate și le lipsesc bunurile de strictă necesitate.

Prin urmare, prezența actriței Angelina Jolie nu face altceva decât să semnaleze necesitatea acordării de ajutoare în continuare populației ucrainene.

FOTO: Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!