Între ei e 53 de ani diferență, dar se iubesc ca și când asta n-ar conta. Cum s-au cunoscut Gary și Almeda

Între ei e 53 de ani diferență, dar se iubesc ca și când asta n-ar conta. Cum s-au cunoscut Gary și Almeda
Gary și Almeda s-au căsătorit în 2015. FOTO: Profimediaimages.ro/@garyandalmeda
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Martie 2022
Data actualizare: 09 Martie 2022
Dintre toate poveștile de viață pe care le-ați întâlnit până acum, cea de față este de departe cea mai impresionantă. Gary (24 de ani) și Almeda (77 de ani) sunt căsătoriți de șase ani și nu contenesc să-și uimească familiile și apropiații.

Povestea lor a început cu A fost odată... la o înmormântare. Fiul Almedei, Robert, murise în 2015 și avusese parte de o ceremonie dedicată. La eveniment a fost și Gary, pe atunci în vârstă de nici 18 ani.

Cei doi s-au plăcut din prima și au început o relație la scurt timp. Mai ales că ea era disponibilă, iar el tocmai se despărțise de iubita lui de 77 de ani. Da, ați citit bine: 77 de ani.

La două săptămâni s-au căsătorit și, de atunci, au fost nevoiți să renunțe la mulți dintre prietenii lor care considerau că au o relație nepotrivită.

Este viața noastră și deținem control total asupra ei”, spune Gary, conform Daily Mirror. Însă, cei doi au renunțat la încă un grup de prieteni după ce au fost taxați pentru decizia de a face bani din conținut pentru adulți.

El - 24 de ani, ea - 77 de ani și sunt pe OnlyFans


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Gary și Almeda, care sunt din Tennessee, SUA, și-au făcut cont în platforma OnlyFans în octombrie 2020. Deși au împreună o afacere, cei doi spun că au făcut mai mulți bani din conținutul dedicat adulților decât din firma lor. 

Așa au reușit să-și achite datoriile, să cumpere o mașină și să pună bani deoparte pentru o casă nouă, pe care o vor avea, probabil, anul viitor.

Dar, decizia de a se lansa în conținut deocheat online a stârnit reacții dezaprobatoare din partea prietenilor și familiilor lor.

Mereu am avut o relație excelentă, stabilă, deci nu aș spune că asta ne-a îmbunătățit mariajul. Dar făcând conținut pentru OnlyFans, ne-a făcut viața sexuală mai picantă”, spune Gary pentru sursa citată.

„Avem reacții diferite de la familie și prieteni – unii ne spun că e dezgustător și greșit”, a mai spus bărbatul.

Cei doi vor continua să-și trăiască viața după propriile principii, indiferent de ce spun cei din jurul lor.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@garyandalmeda

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!