Iulia Albu, o lady și când iese la cafea cu găina după ea. „Prea tare!”

Iulia Albu, o lady și când iese la cafea cu găina după ea. bdquo;Prea tare!
Iulia Albu. FOTO: @iamiuliaalbu
Citeste mai mult despre: Iulia Albu, gaina, gaina Iulia Albu, lady,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Decembrie 2020
Iulia Albu și-a surprins admiratorii de pe rețelele sociale cu o postare mai puțin demnă de o lady. Dar cine suntem noi să o criticăm? Ăsta e domeniul ei și o face mult mai bine!

O excentrică prin definiție, Iulia Albu e șocantă doar pentru oamenii cu exces de pudoare. Admiratorii îi apreciază stilul direct și nonconformist și comentează intens fiecare apariție din mediul online. Stilistul vestimentar le-a dat de gândit fanilor ei cu ultima postare de pe Instagram.

Citește și

O lady își poate purta păsărica unde dorește, dar niciodată în palmă”, a scris Iulia Albu în dreptul unei fotografii în care apare bându-și cafeaua.

Multora le-a luat ceva timp să-i înțeleagă substratul, dar când au văzut înaripata de pe umăr, totul a căpătat sens.

Un fel de șah-mat!”, a comentat o admiratoare. „De mult nu am mai citit o descriere atât de profundă și amuzantă în același timp”, a scris un fan.

O lady??!! O lady sesizează cînd este apreciată gratuit și nu vorbește cu subînțeles!”, a comentat acid o altă urmăritoare.

Iulia Albu este mare iubitoare de animale, în special de păsări domestice de rasă. De-a lungul timpului a deținut găini și cocoși cu pedigree, pe care i-a botezat ca pe duci și ducese. Jean-Luc Charmoix le Doux al II-lea și Chateau Lou Lou de la Fraise sunt doar două înaripate care ar fi trecut oricând drept capete încoronate la curtea regilor Franței.

Fotografii: @iamiuliaalbu

Vezi și VIDEO: Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, noul LEU al emisiunii Imperiul Leilor

FULLSCREEN
„Prea tare!”. Iulia Albu, o lady și când iese la cafea cu găina după ea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies