Lizzy Groombridge, femeia asaltată de cereri pentru a-și vinde colanții purtați, a încasat 60.000 de euro

Lizzy Groombridge, femeia asaltată de cereri pentru a-și vinde colanții purtați, a încasat 60.000 de euro
Lizzy Groombridge a început să vândă colanți în urmă cu 18 luni. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Martie 2022
Data actualizare: 16 Aprilie 2022
O oportunitate nu vine niciodată singură, dacă ai înceredere în tine. S-a convins de asta Lizzy Groombridge, o tânără de 27 de ani, mamă a trei copii. Femeia face bani din vânzarea ciorapilor și colanților pe care îi poartă.

Criza locurilor de muncă generată de pandemia de Covid-19 a împins-o pe Lizzy Groombridge spre platforma de conținut pentru adulți OnlyFans. O sursă frumoasă de venit, și-a spus Lizzy, însă curând avea să afle că e loc de creștere.

După ce a câștigat notorietate și un număr impresionant de abonați în online datorită fotografiilor sale sexy, tânăra a fost asaltată de cereri neobișnuite de la admiratorii ei. Mulți i-au cerut să le vândă colanții și ciorapii pe care îi poartă în aparițiile ei incitante.

Așa a reușit să obțină 60.000 de euro din vânzarea pieselor sale vestimentare. Acum, tânăra își înnoiește săptămânal colecția de colanți, pentru a face față cererii crescute. O pereche costă circa 55 de euro, prin urmare ea a vândut, în cele 18 luni de la lansarea „afacerii”, nu mai puțin de 1.090 de perechi de colanți.

Îmi place și nu-mi pasă ce cred ceilalți. Părerile lor nu-mi plătesc facturile. Ideea mi-a venit după ce oamenii au început să mă abordeze pe TikTok”, a declarat Lizzy Groombridge, conform Daily Mirror.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Tânăra, care are trei copii, a devenit un soi de celebritate în comitatul Cornwall. Este recunoscută pe stradă datorită postărilor ei de pe rețelele sociale.

Fotografii: @ lizzylonglegs27

Vezi și VIDEO:

  • Lizzy Groombridge imbracata sumarVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!