Ludmila și Mihai Bălan, 43 de ani de căsătorie! O dragoste care a depășit testul timpului: "Lângă tine nu am teamă"

Ludmila și Mihai Bălan, 43 de ani de căsătorie! O dragoste care a depășit testul timpului: Lângă tine nu am teamă
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Octombrie 2021
Data actualizare: 03 Octombrie 2021
Ludmila Bălan, în vârstă de 63 de ani, mama cântărețului Dan Bălan, are un motiv important de sărbătoare. Frumoasa artistă de peste Prut celebrează 43 de ani de mariaj alături de bărbatul care îi este alături la bine și la greu.

Ludmila Bălan este o artistă renumită în Republica Moldova, deși aparițiile sale la televiziunile din România sunt rare. Recent, Ludmila a distribuit pe conturile personale ale rețelelor de socializare un mesaj emoționant alături de o fotografie din ziua nunții.

Ea și Mihai Bălan au împlinit 43 de ani de căsătorie, iar artista și-a declarat public dragostea pe care i-o poartă celui care îi este alături de mai bine de patru decenii. 

„Aniversare de căsătorie… O zi plină de amintiri și bucurie !!! Cu 43 de ani în urmă-n ziua aceasta Tu ai fost Mire și eu am fost Mireasă… Ziua aceea atât de îndepărtată. A fost de Domnul binecuvântată, Ca să trăim noi mulți ani împreună În binele sau răul ce avea să vină… Lângă tine nu am teamă, Că-i viața grea nu bag de seamă, Cât brațul tău mă ține cu putere. Nu-i loc de vreun necaz sau de durere. Tu mă faci să uit de frică, Lângă tine pot să mai fiu mică", a fost mesajul pe care l-a scris în descrierea unor fotografii din ziua nunții. 

Vezi și: Elon Musk divorțează!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies