Mama lui Sharon Fonseca, de o frumusețe răpitoare. Fanii au fost încântați să le vadă împreună

Mama lui Sharon Fonseca, de o frumusețe răpitoare. Fanii au fost încântați să le vadă împreună
Citeste mai mult despre: Sharon Fonseca, Kelly Maines,
Data publicarii: 16 Decembrie 2020
Data actualizare: 16 Decembrie 2020
Sharon Fonseca a devenit celebră datorită relației cu Gianluca Vacchi, cel cu care formează un cuplu de mai bine de doi ani. 

Tânăra de 25 de ani a adus pe lume o fetiță în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci se bucură de noul rol de mămică, alături de partenerul ei. 

De curând, Sharon a postat o imagine în care apare alături de mama ei, Kelly Maines, iar fanii au fost încântați să vadă cât de mine arată femeia. ”Este foarte frumoasă”, ”Credeam că este sora ta”, ”Arăți exact ca ea” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratori la fotografia care a strâns peste 217.000 de aprecieri. 
 


Despre părinții lui Sharon Fonseca nu se știu informații despre viața personală, singurele detalii apărute în presa tabloidă fiind faptul că familia lor s-a mutat în Statele Unite când modelul avea 10 ani și că mai are o soră. 

Gianluca Vacchi (53 de ani) și Sharon Fonseca (25 de ani) s-au întâlnit în urmă cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Relația dintre cei doi a fost una destul de controversată, ținând cont de diferența de vârstă destul de mare dintre cei doi. 

Vezi și: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies