Mătușa lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului aflat în arest: „Are nevoie de tratament”

Mătușa lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului aflat în arest: Are nevoie de tratament
Citeste mai mult despre: Daniel Onoriu, Rebeca Onoriu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Noiembrie 2022
Data actualizare: 23 Noiembrie 2022
După ce în prima parte a lunii noiembrie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deoarece a încălcat un ordin de restricție și a mers să-și vadă fosta parteneră, care în acte încă îi este soție, despre Daniel Onoriu s-a spus că ar fi încercat să se sinucidă în arest.

Fostul pilot de raliuri a negat această informație, afirmând că anumite persoane din jurul lui doar încearcă să îl denigreze: „Se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice. Nu mai pot sta în arest și nici la Obregia. Eu am nevoie de familie și de un tratament specializat. Să lăsăm justiția să facă dreptate! Vă rog, nu mai manipulați opinia publică. Sunt un om cu frică de Dumnezeu. Nu aș putea recurge niciodată la suicid”.

Contactată de jurnaliștii de la Click, Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a afirmat că nepotul ei are nevoie de tratament de specialitate, pe care nu îl poate primi în spatele gratiilor.

„Daniel, fix acum an de zile, a intrat într-o operație pe care nu trebuia s-o facă, o operație care i-a schimbat viața total! I-a schimbat starea fizică financiară și sentimentală. De la operație a pornit totul. Daniel în urmă cu an se bucura de viață și astăzi a ajuns o umbră de om de 60 de kilograme. E într-un divorț, a pierdut o grămadă de bani. El are nevoie de tratament în urma efectelor adverse ale medicamentelor. Faptul că azi vorbim cu el e o minune! Toată viața lui trebuie luata de la zero. Soției lui i-aș transmite atât: să nu uite că l-a susținut în toate nebuniile lui, iar fosta lui iubită nu i-a făcut nici un rău lui Daniel, ba, din contră. Și nici ei nu i-a făcut nimic! Ea bagă un om în arest din dragoste! Daniel s-a dus din dragoste după încă soția lui! Daniel nu i-a făcut rău șase ani, ca să-i facă acum? Sunt ambiții, orgolii imense și interese mari la mijloc. Și din toate astea suferă Daniel! Repet, el este un om cu nevoie de tratament pe care nu-l poate obține în arest! Orice zi pentru el contează! Rog pe toți să ia măsuri, pentru că fiecare zi contează pentru Daniel și nu ne dorim să vorbim la trecut de el”, a spus Rebeca Onoriu pentru sursa citată.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies