Paul Walker, a șaptea aniversare în lipsă. Ce mesaj i-a transmis fiica lui, Meadow

Paul Walker, a șaptea aniversare în lipsă. Ce mesaj i-a transmis fiica lui, Meadow
Fiica lui Paul Walker va împlini 22 de ani în luna noiembrie. FOTO: @meadowwalker
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Septembrie 2020
Data actualizare: 18 Septembrie 2020
Paul Walker ar fi împlinit 47 de ani dacă nu ar fi fost răpit de lângă cei dragi de accidentul teribil din noiembrie 2013. Fiica actorului, Meadow, i-a adus un omagiu cu o postare pe rețelele sociale. 

În ziua în care ar fi împlinit 47 de ani și s-ar fi putut bucura de succesul fiicei lui, Paul Walker a fost omagiat de Meadow cu o fotografie din trecut. Fiica actorului a răscolit cutia cu amintiri și a dat peste o imagine cu ei doi, din care a tras concluzia că ei doi erau gemeni.

Momentul în care am realizat că suntem gemeni. La mulți ani celui mai frumos suflet”, a scris Meadow Walker în dreptul pozei de colecție.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Regretat de mai toată lumea filmului, Paul Walker a fost amintit mereu de fiica lui în postările ei publice. Meadow s-a împăcat greu cu gândul că tatăl ei nu mai este și și-a propus să facă în așa fel încât cei din jur să-l cunoască așa cum îl știe doar ea.

La fel de constant a fost și actorul Vin Diesel, care nu uită niciodată să-i aducă un omagiu bunului său prieten și coleg de platou. 

Întotdeauna”, a fost mesajul postat de actor de ziua lui Paul Walker, dând de înțeles că bunul său prieten va fi iubit la fel cum a fost în timpul vieții, mereu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Paul Walker s-a stins din viață la 30 noiembrie 2013, în urma unui grav accident de circulație. Mașina în care se afla alături de prietenul Roger Rodas a luat foc după ce s-a izbit de un zid din beton. Amândoi au suferit răni și arsuri imposibil de recuperat din punct de vedere medical. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies