Primul soț al lui Jennifer Lopez pariază că relația ei cu Ben Affleck se va rupe curând

Primul soț al lui Jennifer Lopez pariază că relația ei cu Ben Affleck se va rupe curând
Ojani Noa și Jennifer Lopez, în 1997. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 August 2022
Data actualizare: 01 August 2022
Jennifer Lopez se declară mai fericită ca oricând alături de Ben Affleck, cu care s-a măritat după aproape 20 de ani de la prima logodnă. Totuși, primul soț al artistei pariază că mariajul cu actorul de 49 de ani nu va rezista.

S-a logodit de șase ori și a ajuns în fața altarului cu cel de-al patrulea bărbat. După încercări repetate, Jennifer Lopez spune că a venit și vremea ei să fie fericită. Iar norocosul este Ben Affleck, de care s-a despărțit în 2004.

De pe margine, mulți fac pariuri și predicții în legătură cu durata mariajului lor, iar cel mai în temă pare a fi primul soț al artistei, cubanezul Ojani Noa.

Bărbatul e de părere că relația dintre cei doi va fi mai scurtă decât anticipează toată lumea, iar explicația e cel puțin interesantă.

Le urez tot binele, dar nu cred că va dura. Lui Jen îi place să se îndrăgostească, dar a fost logodită deja de șase ori. Ben este al patrulea soț. Eu am fost primul soț, iar ea mi-a spus că am fost iubirea vieții ei. Când ne-am așezat pe pat, în noaptea nunții, mi-a spus că vom fi împreună pentru totdeauna”, a mărturisit fostul ospătar pentru Daily Mail.

În vârstă de 48 de ani, Ojani Noa a fost căsătorit cu J Lo în perioada februarie 1997-ianuarie 1998. Ani la rând a suferit pentru că oamenii îl știau doar după apelativul „ospătarul sărac care a fost părăsit de J Lo”.

Plănuia să-și vadă de viața sa, când vestea că fosta lui mare iubire s-a căsătorit cu Ben Aflleck l-a bulversat.

Cum l-a cunoscut Jennifer Lopez pe primul soț

Ojani Noa, care a venit în SUA ilegal, la vârsta de 15 ani, a muncit pe brânci ca spălător de mașini, apoi ca spălător de vase, până să fie promovat la „rangul” de ospătar.    

El avea 22 de ani, iar ea – 28 de ani, atunci când s-au cunoscut la restaurantul Lario’s On The Beach, din Miami, unde el lucra.

Nu aveam idee cine este. Ochii noștri s-au întâlnit și am crezut că este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Era cu prietena ei, Anita, și cu Arlene, asistenta ei.

S-au întors în noaptea următoare, iar Jen era la bar. Aduceam cartofi prăjiți pentru un alt client și ea mi-a spus: Doamne, arată delicios! I-am întins fără să scot un cuvânt.

Am fost cucerit. Purta un top alb și pantaloni și îmi amintesc că credeam că are cel mai frumos corp pe care l-am văzut vreodată. Ea mi-a spus mai târziu că știa încă din prima seară se va căsători cu mine”, a mai spus bărbatul, azi antrenor personal.

J Lo a mai fost căsătorită cu actorul american Chris Judd (2001) și Marc Anthony (2004-2014).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies