Puya, mesaj pentru femeia vieții lui, Melinda: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua în care ai apărut”

Puya, mesaj pentru femeia vieții lui, Melinda: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua în care ai apărut
Puya e mândru de soția lui. FOTO: @puya_dragos
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Februarie 2022
Data actualizare: 03 Februarie 2022
Dacă vă întrebați cum arată un om recunoscător pentru ceea ce are, ar trebui să vorbiți cu Puya. Raperul își sărbătorește soția, care i-a schimbat radical cursul vieții atunci când s-au întâlnit.

Puya e căsătorit cu o fată de facultate, pe care a cunoscut-o pe când el avea 26 de ani. Ea încă studia la Cluj-Napoca și, în ciuda mediului pretențios în care activa, l-a plăcut pe el, „băiatul de cartier”.

Pe vremea aia, eram Dragoș Gărdescu, managerul lui Puya (râde). Când am ajuns la București, în prima zi am plimbat-o prin IOR, după care mi-a văzut anturajul și n-am mai putut să ascund mare lucru. Și-a dat seama că nu cunosc nici un student. Cred că s-a obișnuit treptat… na, doar nu cântam la Operă, nu? Cred că a bănuit așa în ce se băga”, povestea Puya, într-un interviu mai vechi pentru PROTV.RO.

Azi, femeia care i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții și a născut trei fete, Melinda, ocupă un loc special în inima lui.

La mulți ani, Melinda! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua în care ai apărut în viața mea. Te iubesc! Dacă ziua aia nu ar fi fost, ramâneam un bagabont pe străzi cu mașină scumpă, fără casă, umblând cu copiii altora”, a scris artistul pe Instagram, de ziua soției sale.


FOTO: @puya_dragos

Puya a devenit, datorită ei, un familist convins și un bărbat care se gândește mai departe de ziua de mâine. Artistul spune că, în mare parte, asta i se datorează ei. 

El speră ca fetele lor să moștenească în special calitățile ei. „Să îi moștenească talentul de a cântări bine oamenii. De cele mai multe ori nu ne spunem nici 10% din ce gândim. Însă, mereu există semne. Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni. Expresia feței, gesturile, micile minciuni sau părerile despre nimicuri. Ea știe să citească bine oamenii. Nu se înșală - poate doar în cazul meu, un pic (râde). Dacă ar reuși și copiii să moștenească talentul ăsta, ar fi minunat. Ar scăpa de multe belele”, crede Puya.

Fotografii: @puya_dragos

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies