Simona Halep, reguli stricte la cununie pentru invitații săi. Președintele Iohannis ar putea merge la eveniment

Simona Halep, reguli stricte la cununie pentru invitații săi. Președintele Iohannis ar putea merge la eveniment
Simona Halep și Toni Iuruc. FOTO: arhivă personală
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Simona Halep și Toni Iuruc se cunună civil pe 15 septembrie, la Constanța, și vor face petrecere într-un club de fițe. Cei 300 de invitați au fost anunțați că trebuie să respecte două reguli stricte, mai ales că președintele Iohannis ar putea ajunge la eveniment.

Simona Halep l-a invitat pe președintele Klaus Iohannis la cununia civilă care va avea loc azi, la ora 16.00, la Constanța. Dacă șeful statului va fi prezent, măsurile de securitate vor crește automat.

Până atunci, cei 300 de invitați au fost anunțați că trebuie să respecte două reguli de aur: să nu se prezinte la eveniment cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat și să renunțe la plicurile cu bani. Mirii au anunțat că acceptă cadouri de la invitați, nu și bani.

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc – cine sunt nașii

Simona Halep și Toni Iuruc și-au ales nașii de cununie, iar aceștia sunt Dani Caramihai și soția lui. Co-fondator al cluburilor Fratelli (din București, Constanța și Mamaia), Caramihai este un apropiat al familiei Halep.

În iulie 2021, omul de afaceri și mai mulți apropiați ai familiei au petrecut la vila de la Izvorani a jucătoarei de tenis, după ce aceasta a fost cerută de soție de Toni Iuruc.

Cununie Simona Halep și Toni Iuruc – ce spune Stere Halep

Tatăl Simonei Halep este unul dintre cei mai emoționați oameni de pe planetă, în acest moment. Cu evenimentul pe ultima sută de metri, Stere Halep a dezvăluit că are emoții cum n-a mai avut niciodată.

Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește. (…) Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a spus Stere Halep pentru Fanatik.

Simona Halep, care după cununie va prelua numele soțului, se va prezenta în mod oficial Simona Halep-Iuruc. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!