Smiley și-a dus fetița în vizită la bunica lui. Poze emoționante cu familia artistului

Smiley și-a dus fetița în vizită la bunica lui. Poze emoționante cu familia artistului
Citeste mai mult despre: Smiley, Gina Pistol, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 25 Aprilie 2021
Data actualizare: 25 Aprilie 2021
Smiley a împărtășit cu fanii lui momentele frumoase pe care le-a trăit în acest weekend alături de familia lui. Artistul a mers în vizită la bunica lui din partea mamei, care locuiește la Pitești. Cântărețul a postat câteva imagini pe Instagram (vezi galeria foto), unde apar părinții și bunica lui, iar una dintre fotografii le-a trezit nostalgii urmăritorilor, care i-au răspuns cu sute de mesaje. ”Ah..., a scris Mihaela Răduleascu, lăsând și o inimă în dreptul imaginii. ”O poză cât o mie de cuvinte. Respect”, ”Frumos moment”, ”Mă topesc”, i-au scris unii admiratori.  

 

”O intalnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu împreună cu @ginapistol ! Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!”, a scris Smiley în dreptul imaginii. 

Recent, Smiley a vorbit despre bucuria pe care o trăiește de câteva săptămâni,
în calitate de tătic. El a povestit,printre altele, cu cine seamănă micuța
Josephine Ana.
Potrivit artistului, fetița a împrumutat mai multe trăsături de la
mama sa

Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”. 

Sursă foto: Instagram/ smiley_omul 

Vezi și: Cele mai populare hashtag-uri de pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies