Sora Lidiei Buble, Lorena, copia perfectă a Angelinei Jolie. Cât de frumoasă este la 16 ani

Sora Lidiei Buble, Lorena, copia perfectă a Angelinei Jolie. Cât de frumoasă este la 16 ani
Citeste mai mult despre: Lidia Buble, Lorena Buble, sora Lidia Buble,
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Martie 2020
Data actualizare: 15 Noiembrie 2020
Frumusețea este trăsătură de bază în familia Buble: toate cele patru surori ale Lidiei sunt absolut superbe. Cântăreața a postat o imagine pe pagina sa de Instagram cu sora mai mică, Lorena, iar fanii au fost fermecați.

“Poza aia la care rămâi mut”, a scris Lidia Buble. Fanii au remarcat imediat că Lorena seamăna foarte tare cu Angelina Jolie în adolescență.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poza aia la care rămâi MUT???????????? @buble.lorena

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

“Pfff, ce trăsături! Mult prea fumoasă!! De fapt, toate sunteți superbe!”, “Seamănă cu Angelina Jolie”, “Una mai frumoasă decât cealaltă”, i-au scris fanii.

Ce-i drept, unii au crezut că în imagine este chiar Lidia Buble în adolescență :)

Lidia Buble s-a născut la Deva, însă familia ei, care este foarte numeroasă, este răspândită pe toată planeta. Cântăreața are șase frați și patru surori. Chiar dacă doar ea a ajuns cântăreață, și surorile ei sunt la fel de talentate.

Dana, Diana, Lorena și Estera, surorile Lidiei Buble, nu sunt foarte active pe rețelele de socializare, însă artista a reușit să le facă celebre, după ce a postat fotografii cu acestea pe Instagram. Lidia Buble a apărut și la evenimentele mondene alături de unele dintre surorile ei și a vorbit mereu foarte frumos despre acestea, afirmând că ele sunt mult mai frumoase decât ea.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies