Tom Cruise a trimis 300 de torturi echipei de la “Misiune imposibilă” cu un avion privat

Tom Cruise a trimis 300 de torturi echipei de la Misiune imposibilă cu un avion privat
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 14 Decembrie 2021
Asta da aroganță! Tom Cruise (59 de ani) a vrut să le facă o surpriză dulce pe final de an membrilor echipei de filmare de la “Misiune Imposibilă” și le-a comandat 300 de torturi de la cofetăria lui preferată. 

Până aici nimic neobișnuit! Doar că prăjiturile erau în Los Angeles, iar echipa de filmare la Londra. Nimic nu e imposibil pentru Tom Cruise, așa că actorul a găsit imediat rezolvare. El a trimis cele 300 de torturi la Londra cu avionul său privat. 

“Tom a vrut să ofere echipei din Mission Impossible un răsfăț de Crăciun și a decis că doar torturile de la cofetăria lui preferată din Los Angeles ar fi potrivite. El a dat o comandă specială de 300 de torturi, care au ajuns în Londra, la echipa sa, cu avionul. Tom este incredibil de generos și a vrut să facă ceva special pentru pentru toți cei care au lucrat cu el la film”, a spus o sursă pentru Page Six.

Nu știm ce sortiment a ales Tom pentru colegii săi, însă știm că preferatul lui este tortul cu ciocolată albă și nucă de cocos. De altfel, actorul obișnuiește să le facă surprize dulci de Crăciun și colegilor de la Hollywood. În trecut, el le-a trimis torturi și actorilor Kristen Dunst și Henry Cavill. 

A 7-a parte a seriei Misiune Imposibilă, care are și cadre filmate în spațiu, va fi lansată în cinematografe în septembrie 2022.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Tocăniță franțuzească de pui
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!