Unde a ajuns să locuiască Jason Momoa după despărțirea de Lisa Bonet

Unde a ajuns să locuiască Jason Momoa după despărțirea de Lisa Bonet
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, lisa bonet,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2022
Data actualizare: 27 Ianuarie 2022
Nimeni nu se aștepta ca Jason Momoa și Lisa Bonet să se despartă după atâția ani de relație, însă decizia lor pare definitivă, mai ales că actorul a ales să își părăsească locuința conjugală. 

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, și actrița Lisa Bonet, în vârstă de 53 de ani, au uimit Hollywood-ul când și-au anunțat planurile de a divorța la începutul acestei luni, după 17 ani împreună ca un cuplu.

Dragostea dintre noi continuă însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”, scrie în comunicatul oferit presei de cei doi.

Unde locuiește Jason Momoa după despărțirea de Lisa Bonet

La două săptămâni după ce a confirmat că el și Lisa Bonet divorțează, Jason Momoa, starul din Aquaman, a fost fost surprins ieșind din curtea unui prieten. Actorul pare să locuiască într-o rulotă după despărțirea șocantă de soția lui.

Acesta a fost surprins recent ieșind dintr-o rulotă parcată în curtea unui prieten la începutul acestei săptămâni, având un aspect neîngrijit și…nepurtând vergheta. VEZI IMAGINEA AICI

Sursă foto: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!