Viorel Cataramă, despre obligativitatea purtării măștii și termoscanare

Viorel Cataramă, despre obligativitatea purtării măștii și termoscanare
VIOREL CATARAMĂ, FOTO: AGERPRES
Citeste mai mult despre: Viorel Catarama, masca, termoscanare,
Data: 22 Mai 2020
După ce a încercat să dovedească faptul că noul coronavirus nu este o problemă atât de mare încât să justifice măsurile luate de guvernanți în România, Viorel Cataramă și-a îndreptat acum atenția asupra regulilor de prevenție stabilite.
Mai precis, pe pagina personală de Facebook, Viorel Cataramă a scirs despre măsurile obligatorii legate de purtarea măștii de protecție și de măsurarea temperaturii la intrarea într-un loc public:
 
"Obligativitatea purtării măștii și a termo-scanării reprezintă o limitare gravă a mai multor libertăți și drepturi fundamentale!
Patrioții români ii cer Avocatului Poporului (AP) să sesizeze CCR pentru neconstituționalitatea Art. 13 din Legea 55/2020.

Parlamentul României, cu bună știință și în dispreț total față de cetățeni, a delegat către doi miniștri dreptul de a suspendă libertăți, deși acest lucru este interzis prin Constituție!

Trebuie să constatăm cu tristețe că în acest moment, doar AP și CCR mai lupta pentru respectarea drepturilor cetățenilor; judecătorilor Curții, care în unanimitate dau soluții în acest sens, ar trebui să li se ridice statui!"
 


 

Susținut de unii, dar blamat de alții, Cataramă își încheie mesajul cu o concluzie:
 
"Anularea libertăților înseamnă TIRANIE și SCLAVIE; patrioții vor să trăiască în LIBERTATE și SUVERANITATE, iar pentru aceste deziderate sunt dispuși să treacă peste frică personală și să-și riște chiar viața pentru țară lor!"
 
Pe numele lui Viorel Cataramă, autoritățile au întocmit dosar penal după ce s-a deplasat în comuna Bărbulești din județul Ialomița pentru a se infecta cu noul coronavirus.
 
După ce s-a îmbrățișat cu cine i-a apărut în cale și după ce s-a dus și la protestul efectuat împotriva vaccinurilor în Piața Victoriei, omul de afaceri Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al test pentru noul coronavirus. Acesta fost negativ, semn că nu a avut niciodată COVID-19.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"-SEZONUL 2


FOTO: AGERPRES

FULLSCREEN
Viorel Cataramă, despre obligativitatea purtării măștii și termoscanare
  • /



Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO